FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

A încasat-o că n-a plătit 17 lei » Michael Baird a plecat beat şi bătut din România

Baird a mai avut altercații în trecut în Craiova, tot pe fondul consumului de alcool
Baird a mai avut altercații în trecut în Craiova, tot pe fondul consumului de alcool

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 decembrie 2013 18:58

Baird a refuzat să plătească două beri consumate într-un club din Bănie, a făcut scandal şi a luat bătaie de la oamenii de ordine.

Michael Baird a plecat bătut din România! Atacantul de 30 de ani al Ştiinţei a avut o noapte de pomină prin cluburile din Craiova înainte să se întoarcă în Australia pentru sărbătorile de final de an.

Motivul? Conform fanatik.ro, jucătorul a refuzat să plătească două beri, în total 17 lei, a şi făcut scandal, iar oamenii de ordine l-au altoit. "Nu plătesc, n-am bani! Sunaţi-l pe Mititelu să plătească! Să vă ia dracu' şi pe voi, şi pe Mititelu!", ar fi izbucnit fotbalistul de la Antipozi, afectat de aburii alcoolului.

Baird n-a putut fi potolit, aşa că a fost scos afară, unde ar fi fost bătut de către bodyguarzi. Craiovenii susţin că spaţiul localului respectiv, Dolce Vita, ar fi proprietatea managerului general al CS Universităţii, Pavel Badea, care l-a închiriat unui om de afaceri italian.

Bărboianu "trădează" şi semnează cu CraiOlguţa
Lansat în fotbal la FC U, Ştefan Bărboianu va deveni din iarnă jucătorul CS U! Fundaşul dreapta de 25 de ani şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu şi va semna cu clubul Primăriei din Craiova.

Fane a mai evoluat la Ştiinţa, în perioada 2005-2010, două goluri în 82 de partide, după care a fost în centrul unui scandal de proporţii, în care au mai fost implicaţi Valerică Găman, Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă.

În acest sezon, fotbalistul a jucat doar 3 meciuri pentru Astra. Pe lista de achiziţii a CraiOlguţei se mai află steliştii Răduţ şi Mihai Costea, precum şi nemţeanul Andrei Marc.

3 goluri a înscris Baird în acest sezon pentru FC Universitatea, 2 dintre ele în ultima etapă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
booci
booci  •  10 Decembrie 2013, 10:45

Bai fratilor, dar nimeni nu zice nimic de faptul ca 2 beri costa 17 lei in craiova? Hotii, hotii!!!

bdgeorge
bdgeorge  •  10 Decembrie 2013, 07:04

sincer nu e de ras...un cretin precum mititelu te poate adduce in pragul diperararii...oamenii au si ei familii ,copii sa nu p[rimesti nici un ban niciodata de cand ai semnat cu o echipa e chiar groaznic..vin sarbatorile acum nenorocitul nu il intereseaza..el mai si declara cui nu-I convine sa plece.....un asemenea specimen nu ar trebuii sa existe in sportul romanesc..nu pot sa inteleg cum mai exista oameni in Craiova care il mai pot sustine pe nenorocitul asta..lasati-l fratilor sa-si duca razboaiele lui cu FRF si LPFsi nu-l mai bagati in seama..haznaua asta de om nu merita nici un scuipat..nu zic sa sustineti cealalta echipa dar macar pt perioada in care acest om"stapaneste" U i

ro.johny
ro.johny  •  09 Decembrie 2013, 19:55

Bărboianule, dă-le şi ăstora autogol într-un meci important, Cum ai făcut la Dinamo.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează