FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRAGEDIE

Accident mortal! Patronul divizionarei terţe CS Ştefăneşti, Nicolae Nae, omorît de tren

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 12:34

UPDATE / Ştefan Stana, preşedintele echipei ACS Berceni şi reprezentant, pînă la 5 august, al cluburilor din liga a treia în CEx: "Îmi pare nespus de rău, mă ştiam de mult timp cu el. Un băiat tînăr, 42 de ani, implicat mult la echipă".

"El a pompat sume şi la Dinamo, după care s-a implicat numai la Ştefăneşti. A făcut, cu ajutor de la autorităţi, o bază sportivă excelentă acolo", a punctat Stana pentru gsp.ro.

UPDATE / Informaţiile oamenilor din fotbalul ilfovean conturează portretul lui Nicolae Nae, unul dintre finii lui Gigi Becali: "în 2010, pe cînd echipa sa juca în liga a 4-a, s-a legitimat şi a jucat alături de fotbaliştii de la CS Ştefăneşti, la vîrsta de 40 de ani. Nu s-a lăsat pînă n-a promovat în L3. A fost şi acţionar la Dinamo".

UPDATE / Adrian Marin, purtător de cuvînt ISU Bucureşti, pentru GSP.ro: "Accidentul a a vut loc în jurul orei 10:30. Maşina bărbatului în vîrstă de 45 de ani a fost lovită de un tren de călători. A murit pe loc. Nu ştim identitatea victimei.

Trupul bărbatului a fost găsit la aproximativ 100 de metri de locul accidentului, în timp ce maşina a fost purtată pe şinele de tren încă 300 de metri".

Din primele informaţii furnizate de martorii de la faţa locului, bărbatul nu s-ar fi asigurat la trecerea căii ferate.

Omul de afaceri Nicolae Nae, patronul echipei de fotbal CS Ştefăneşti, locul 5 în ultima ediţie a ligii a treia, a murit după ce maşina pe care o conducea a fost izbită de un tren: trecea calea ferată care desparte cartierul Pipera de Bucureşti

Autoturismul de lux al afaceristului, un Bentley, a fost purtat pe o distanţă de 300 de metri, din primele informaţii furnizate de ISU Bucureşti către agenţia Mediafax.

Nicolae Nae era un important om de afaceri din Ilfov. Prieten bun cu Gigi Becali, era celebru după ce pierduse 10.000.000 de euro la un joc de table disputat împotriva patronului Stelei. Un personaj căutat de tabloide, avea o colecţie impresionantă de ceasuri şi era implicat activ în domeniul imobiliar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2013, 20:49

cel mai bogat din cimitir ! Dumnezeu sa l ierte !

atentu
atentu  •  17 Iulie 2013, 18:39

Gata , maine ciobanul cere invoire pentru inmormantare !

chr508
chr508  •  17 Iulie 2013, 15:57
Postat de jalemare pe 17 Iulie 2013, 15:53

trenul avea 110km/h spun astia. la un astfel de impact nu scapa nici daca era cu Volvo A40F :))

Mi-e greu sa cred ca avea trenul in acea zona 110km/h unde infrastructura nu-i permite o asa viteza. Cel mai bine e sa asteptam expertiza oficiala.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează