FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

ACS Poli mută pentru a ataca promovarea în sezonul viitor! Ce transferuri face Ionuț Popa

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2016 16:40

Deși are mari probleme financiare și după retrogradarea în B, ACS Poli Timișoara a început să miște pe piața transferurilor.

Una dintre primele mutări ale echipei pregătite de Ionuț Popa e aducerea lui Octavian Drăghici, atacant dorit și de formația fanilor bănățeni, ASU Politehnica.

Președintele lui ACS Poli, Ioan Miculaș, a spus că l-a transferat azi pe Tavi Drăghici (30 de ani). Fostul atacant al lui ”U” Cluj și CS Otopeni a revenit la Timișoara după o aventură la Racing Beirut în Liban.

Vârful s-a prezentat la reunirea lui ASU Politehnica pentru discuții, grupare pentru care a avut o contribuție importantă la promovarea din Liga a IV-a în C. Peste două zile acesta însă a început negocierile cu rivala locală ACS.

”A semnat pe un an de zile, dacă promovăm în Liga I contractul se prelungește automat cu încă un sezon”, a explicat Miculaș.

Timișorenii au deocamdată un lot format din 22-23 de jucători, mulți dintre ei tineri de perspectivă. Zilele următoare însă la echipa pregătită de Ionuț Popa sunt așteptați Marius Croitoru, care va continua în Banat, și Cătălin Vraciu, golgheterul lui SC Bacău.

Daniel Vădrariu, Dragoș Dragalina, George Neagu și Emanuel Vasi sunt alte noutăți aproape certe din lotul pentru B al formației retrogradate.

Ionuț Popa le-a programat deja elevilor săi antrenamente în regim centralizat iar la începutul lunii iulie, timp de o săptămână, ACS se va cantona în Serbia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
hodoni
hodoni  •  30 Iunie 2016, 17:29

Poate nu stiti...ACS Poli a fost sanctionata cu 8 puncte ptr neindeplinirea baremului de 15 puncte in Play-out .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează