FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACUZE

Acuzații incredibile în fotbalul românesc: "Mi-a cerut 5.000 de euro ca să fac parte din lot" » UPDATE Reacția antrenorului

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 11:18

După ce a retrogradat în liga secundă, Gaz Metan Mediaș se confruntă cu probleme și mai grave. Mijlocașul Martonca Costel Adrian (25 de ani) a fost la antrenamentele medieșenilor și îl acuză pe antrenorul Ioan Balaur că i-a cerut bani pentru a face parte din lot.

UPDATE 12:40

Ioan Balaur a răspuns acuzațiilor aduse la televiziunea sportro: "

"E o minciună, nu există așa ceva. Voi organiza o conferință de presă și voi spune tot ce trebuie. În vară am avut cîteva selecții la Mediaș, e adevărat, dar nu știu despre el. El mi-a zis la acea vreme că venea de la Urban Titu. A jucat 20 de minute, a fost recomandat de o persoană din club. Nu eu am însă decizia finala. Au venit 50-60 jucători la acel trial și au fost selectați doar doi. El n-a apucat să joace nici măcar o repriză.

Am căutat sa văd dacă are un CV, dar nimic. Nu poți să ai pretenții să joci așa la o echipă fără să fi făcut ceva. Noi, la acea vreme, așteptam o decizie din partea DNA, ca să rămînem în Liga 1. Nu eu puteam să-i cer bani, că nu eu iau deciziile aici. Și oricum nu poți să ții un jucător care nu atinge mingea timp de 20 de minute.

Poate că băiatul a fost nepregătit, dar eu am avut în cariera mea jucători ca Sînmărtean, Giani Kiriță, Dolha, Vali Badea. Să vorbească ei despre mine, nu acest baiat, care va avea mîine-poimîine 26 de ani și n-a făcut nimic. Am 20 de ani de antrenorat, însă nu știu cine e așa interesat de mine, să-mi distrugă cariera".

***********************

Fotbalistul care a trecut pe la Concordia Chiajna și Farul Constanța l-a acuzat pe Ioan Balaur că i-a cerut o sumă uriașă pentru a fi în lotul Gazului: "Antrenorul Ioan Balaur m-a luat deoparte si mi-a zis să îi dau 5.000 de euro ca să fac parte din lotul echipei".

"Am fost în vară la Mediaș, și eu mi-am făcut treaba pe teren și m-a luat deoparte. Antrenorul Ioan Balaur mi-a zis: «vrei să intri în lot, contribui cu suma de 5.000 de euro». Știu un coleg care a intrat pe o sumă mai mică, era finul lui Balaur. Așa nu se face performanță, păcat de echipa de acolo,  din acest motiv e fotbalul românesc așa slab, din cauza persoanelor precum domnul Balaur", a spus mijlocașul Martonca pentru Gazistul.ro.

Cei doi n-au ajuns în cele din urmă la un acord și fotbalistul cere excluderea din fotbal.

"I-am spus că îi dau din salariul meu și mi-a zis că el vrea toți banii o dată, că dacă pe el îl schimbă în două sau trei etape, cînd îi mai dau eu banii? El îi voia înainte și eu nu i-am dat nici un ban, m-am gîndit că  nu mă ia în lot și îmi dă țeapă. Oricum e un subiect închis pentru mine, o să îmi iau revanșa pe teren.

Asta este realitatea. Trebuie scoase aceste persoane din fotbal, aceste persoane care strică viitorul unor copii, nu mă refer la mine, ci și la alții care sînt în situația mea.

Trebuia să fiu pe teren în meciul 2 (amical) și m-am certat cu Balaur, eu am plecat de acolo că a venit la mine și mi-a zis «nu ai bani astăzi, după-amiază nici nu te mai schimbi să intri să joci».

Este o experiență neplăcută. Și eu iubesc echipa Gaz Metan, în vară cînd am vrut să merg acolo am vrut să merg cu sufletul, dar cînd dai de persoane gen domnul Balaur îți vine să te lași", a mai adăugat fotbalistul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
841795272609262
Corneliu Martonca  •  18 Decembrie 2015, 13:29

acest costel adrian martonca este baiatul fratelui meu cel mare martonca adrian niste oameni de nimic care cauta sa castge de la diferite persoane bani fara a munci starnind vorbe false caci nu prea le place munca decat plimbarile a umblat pe la mai multe echipe de fotbal dar nu stiu daca a jucat la vreo echipa a fost si pe la laminorul roman dar nu la primit deoarece nu stie fotbal este afon si cred ca are probleme cu capul il cunosc prea bine ca a stat la mine pana in 9.10.2014 tot cu miciuni si prosti care ii treceau prin cap ca merge si joaca la diferite echipe din tara dar cand mergea la antranemente si cand juca vreun meci daca tot timpul era la mine .este un minciunos care vrea sa scoata bani fara a munci ,dupa ce il si gazduesti te si fura ,orice persoana care inta in contact cu el trebuie sa fie foarte atent si sai recomande sa mearga dintai la psiatrie si sa vina cu hartie scrisa daca este sanatos mintal

merace
merace  •  05 Octombrie 2015, 19:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

E genul de business in care pentru instruire trebuie mai intai sa cumpere ei carti electronice de la tine, dupa care sa se descurce cum stiu?! :D hahaha

merace
merace  •  05 Octombrie 2015, 19:03

Cineva ar trebui sa organizeze cursuri pentru fotbalisti, de filmat si inregistrat discutiile inainte de a face acuzatii in presa. Ca daca au si dovezi audio si video, e mai bine decat daca doar dau din gura...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează