FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAȚII

Acuze ale unui antrenor trecut pe la Dinamo la adresa fostului club: "M-am împăcat cu ideea că nu voi lua nici un ban"

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2016 14:32

Mihai Teja, tânărul antrenor care a condus ultima dată pe Universitatea Cluj nu are, deocamdată, angajament. Aflat în discuţii cu o serie de echipe interesate, Mihai Teja aşteaptă momentul reintrării în circuit.

"Nu este foarte bine să fii şomer. Încerc şi aştept anumite oferte. Să vedem ce poate să apară. În Liga 2 nu cred că mai merg. Am fost saşe luni la Universitatea Cluj, m-am dus cu sufletul deschis, dar iată ce s-a întamplat din lipsa banilor.

M-am împăcat cu ideea că nu voi mai lua niciun ban de acolo. Cred că în acest moment existau şi antrenori români care să fie puşi la echipa naţionala, dar, acum, dacă tot a venit Christoph Daum, haideţi să-l susţinem, să vedem ce poate să facă, să vedem ce rezultate va avea şi apoi îl vom judeca.

Mi se pare că l-am judecat înainte să-şi înceapă treaba. Dacă echipa naţională se va califica, nu văd de ce nu am rămâne cu Christoph Daum", a punctat Mihai Teja la Sport Total FM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
251809008486653
Ghita Ghee  •  17 Octombrie 2016, 15:50

Lutan. Stegeti articolul.*** ***. Ori ti.a zis nea Ovidiu sa m.ai scrii si u ceva sa nu te dea in somaj ;)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

251809008486653
Ghita Ghee  •  17 Octombrie 2016, 15:23

Jurnalist prost ce esti. Din titlul pe care la.i pus reiese ca Dinamo ar fi cei vinovati. Ori puneti la misto sa fie m.ai fantastc.bombastic. esti un ziarist facut la apelul bocancilor. Sa.ti fie rusine !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close