FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAȚII

Acuze incredibile făcute de Mititelu: "Pițurcă, staff-ul lui și jucătorii participau la jocuri de noroc! M-a exclus de la echipă"

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 11:49

Adrian Mititelu l-a atacat astăzi pe Victor Pițurcă, fost antrenor la Universității Craiova, și a spus despre acesta că nu venea la antrenamente și că juca jocuri de noroc.

"În anul 2010, la presiunea suporterilor, dar și conform dorințelor mele, am negociat cu Pițurcă preluarea postului de antrenor, într-un moment în care începusem să am un blocaj cu lichiditățile. L-am angajat.

În negocierile cu el m-am bazat pe obținerea despăgubirilor de la ANRP pentru un imobil, urmând ca sumele de bani sa fie folosite pentru a face o echipa puternică, așa cum voia Pițurcă. 

Conflictul cu Pițurcă a început la o lună și jumătate de la instalare. Aveam asteptări de la el. Rezultatele nu erau cele așteptate. Staff-ul lui și jucătorii jucau jocuri de noroc. Era debandadă.

El era si manager la echipă și venea doar de două ori pe săptămână la antrenamente. 

Conform contractului de muncă, i-am dat lui Pițurcă puteri depline. El a început să controleze tot. M-a exclus pe mine. Aveam acces limitat la meciuri. Dacă aveam nevoie de 20 de invitații, primeam doar 10, iar restul le plateam.

În momentul în care l-am auzit pe Pițurcă că a negociat cu CFR că vrea să vândă 5 jucători, am fost în cantonament, am purtat o discuție mai aprinsă. Mi-am arătat nemulțumirea și i-am zis că eu nu vreau să-i vând.

În urma acestei discuții am întrerupt legătura cu Pițurcă. Au început să mă sune jucătorii și să-mi zică faptul că Pițurcă dă banii doar la unii jucători, iar la alții nu. Cei care erau considerați ai mei, nu primeau bani", a spus Mititelu la Curtea de Apel.

Citește și: ACUM are loc un nou termen în cazul dezafilierii Universității Craiova » Prezență neașteptată la Curtea de Apel 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
invinctus
invinctus  •  06 Aprilie 2017, 13:15

Asta e si el nebun dar pe dreptatea lui i au furat astia tot a bagat la bani si a ramas fara nimic ! Mititelu a fost singurul care a investit cu adevarat si a fost langa echipa cu sufletul pai nu a vandut niciodata nici un jucator asta chiar a vrut sa faca ceva acum il injurati toti , uitati va pe youtube cand a jucat Universitatea Craiova cu Csu Craiova tot stadionul tinea cu echipa lui Mititelu acum gata e Mititelu dement !! Nu ma l au furat astia de l au terminat !!! Mititelu daca avea banii lui Becali facea cea mai tare ehipa el chiar este cu sufletul lana ecipa , Becali e numai dupa bani !!!

danyla
danyla  •  06 Aprilie 2017, 12:00

Cel mai prost jurnalist sportiv este acest *** ***, pe numele sau Alex Raducanu*** ***. Nu ti-e ma' rusine, nesimtitule ?!?! ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  06 Aprilie 2017, 09:12
Postat de vlad_123 pe 05 Aprilie 2017, 13:01

Cat poate sa minta omul asta :)) partea proasta e ca sunt unii care il si cred.

Ce drama o sa traiesti daca il vor crede judecatorii si ii vor da castig de cauza.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează