FOTBAL  »  LIGA 2  »  ARAD

AJF Arad salvată de la faliment: ”Suntem transparenți, vrem să plătim datoriile ca să pornim, după, proiecte inteligente pentru copii”

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2016 15:43

După publicarea materialului "Salvează Aradul de la faliment" în Gazeta Sporturilor, în care se preciza faptul că FRF va sprijini financiar AJF-ul local spre a evita falimentul, asociația fiind deja de doi ani în insolvență, președintele Adrian Lucaci a ținut să facă precizări vizavi de situația forului pe care-l conduce.

AJF Arad a obținut de la FRF suma de 250.000 de lei, împrumut.

"Pe scurt, în urma unei expertize contabile imediat după ce-am preluat șefia AJF Arad s-a ajuns la concluzia că există plăți restante către ANAF, iar asociația a intrat în insolvență și trebuie să achite suma de 360.000 de lei. Ne-am ținut de planul de reorganizare, am achitat o parte din restanțe, am fost plătitori de bună credință, însă tot mai sunt de achitat 300.000 de lei.

Am făcut o cerere de împrumut rambursabil către FRF, care a fost validată în Comitetul Executiv. Noi n-am gestionat prost activitatea, ne-am putea descurca bine, chiar am avut profit anul trecut, însă a trebuit să plătim din datoriile moștenite. Am cerut ajutor, totul legal, transparent, fiindcă dacă am intra în faliment am periclita situația tuturor echipelor înscrise la AJF Arad.

Luni, am fost la ANAF, să facem procedurile pentru a plăti datoriile, iar până la data de 30 de iunie să fim curați financiar. Pentru a putea participa la sesiuni de proiecte pentru copii. Ne considerăm inteligenți și vrem să mișcăm lucrurile în mod pozitiv, dar, momentan, am fost blocați de datorii", a comentat Lucaci pentru GSP.RO.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează