FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Alexandru Băluţă la CraiOlguţa » Formaţia din Bănie a realizat al 8-lea transfer al verii

Băluţă şi ceilalți juveți vor merge în cantonament în Austria, în perioada 24 iunie - 11 iulie
Băluţă şi ceilalți juveți vor merge în cantonament în Austria, în perioada 24 iunie - 11 iulie

Articol de - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 22:57

Fără să ştie încă dacă are sau nu drept de promovare în prima divizie, CS Universitatea face achiziţii pe bandă rulantă.

Ieri, oltenii au ajuns la un acord cu mijlocaşul de 20 de ani al Viitorului, Alexandru Băluţă. Acesta este un produs al Şcolii de fotbal "Gică Popescu", apoi a evoluat la Chindia Tîrgovişte, club la care "Baciul" a investit în urmă cu cîţiva ani.

Băluţă a jucat în ultimul sezon de L1 în 25 de meciuri, 15 din postura de titular, iar în 7 ca integralist. A izbutit să înscrie de trei ori, în meciurile cu Petrolul, Poli Timişoara şi Chiajna.

Noul jucător al Craiovei are 6 selecţii în "naţionala" Under 17, pentru care a marcat de 3 ori, şi a prins o partidă şi-n reprezentativa de tineret.

400.000 de euro este cota de piaţă a lui Băluţă pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

Cum poate arăta CS U Craiova în viitorul sezon
C. Straton - Frăsinescu, Kay, Avrămia, Z. Ljubinkovici - Băluţă, N. Rocha, Mateiu, Valskis - D. Varga, Herghelegiu
Antrenor: Ionel Gane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dan.motru
dan.motru  •  16 Iunie 2014, 10:46

Este hilara contestatia lui CSM Rm.Valcea impotriva UNIV.CRAIOVA datorita faptului ca actionarii lui CSM Valcea in trecut la Damila Maciuca au promovat in liga doua la numai 2 ani de la infintare(atunci FRF nu a respectat art.54 impotriva lor dar aceleas persoane urla acum impotriva UNIVERSITATII CRAIOVA cu acest articol).Revoltator este ca nu indeplinesc nici meritul sportiv iar masmedia jurnalistica si Tv contesta meritul nostru care este legiferat de membri Adunarii Generale FRF,Comisia de Licentiere si meritul sportiv.

dan.motru
dan.motru  •  16 Iunie 2014, 10:45

Nu degeaba Campioana Unei Mari Iubiri are sloganul singuri impotriva tuturor.Masmedia centrala pune presiune pe noua conducere FRF pentru respectarea art.54 numai impotriva UNIVERSITATII fiindca acest brand are un mit si o stare de spirit care poate renaste alaturi de acesti investitori iar steaua lor mafiota intra in anonimat.De ce masmedia centrala face valuri numai impotriva UNIVERSITATII CRAIOVA si nu dezvaluie incalcarile art.54 de Valcea si ASA prin schimbare de sediu,domiciliu,nume si certificat de identitate sportiva?Datorita acestor defavorizarii dragostea pentru Campioana Unei Mari Iubiri devine suprema.

olteanul
olteanul  •  15 Iunie 2014, 22:02
Postat de olteanul pe 15 Iunie 2014, 21:58

Nu ar fi trebuit sa renuntam la antrenorul care ne-a promovat,asa proceda Mititelu si a distrus echipa,la fel proceda si CFR Cluj dupa ce castigau un titlu schimbau antrenorul deci ce sa intelegem? Ca nu antrenorul obtinea rezultatele ptr ca nu renuntau la el altfel.Obtineau rezultate prin blaturi si de aceea se debarasau repede de antrenor ptr ca nu el si lotul aveau merite ci Mircea Sandu.

Gane a retrogradat cu veo 2 echipe,sunt atatia antrenori cu rezultate in liga 1 liberi de contract,insa Olguta asculta de ordine ptr ca este compromisa in fata lui Craioveanu si celorlalti se lasa calcata in picioare numai sa distruga orgoliul si prestigiul de care beneficiam noi oltenii pana acum.Noi fara rezultate in ultimii ani eram foarte mandrii in fata celor care castigasera trofee prin aranjamente.Rusine Olguta!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează