FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORVINUL / 20 IUNIE 2007 / 17:08

Alexandru Iacob refuza prelungirea contractului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2007 00:00

Aflat in vizorul mai multor echipe din Liga I, internationalul Alexandru Iacob nu vrea sa-si prelungeasca contractul cu gruparea hunedoreana

Curtat de Steaua, Gloria Bistrita, Unirea Urziceni si UTA, mijlocasul Alexandru Iacob (18 ani) refuza sa isi prelungeasca intelegerea, care expira in aceasta vara, cu gruparea hunedoreana. Capitanul nationalei U17 a primit insa zilele trecute o scrisoare de la patronul Florin Uscatu prin care acesta il invita la negocierile pentru un nou angajament.

"Simt ca am ajuns la finalul unui ciclu din cariera mea si ca se impune o schimbare. Am nevoie de o noua provocare. Vreau ca incepind din sezonul viitor sa joc la Liga I sau in strainatate, la un club unde se doreste performanta", a comentat Iacob, care spune ca nu se va prezenta la negocieri. Conducerea Corvinului ameninta insa cu suspendarea jucatorului. Gruparea hunedoreana cere pentru Iacob 200.000 de euro si 25 la suta dintr-un eventual transfer.

S-a pregatit cu Inter Milano
Alexandru Iacob joaca mijlocas la inchidere la echipa de club si fundas central la "nationala", pentru care a evoluat in total 92 de partide la loturile de juniori. A debutat in Liga II la Corvinul in 2005, la 16 ani si trei luni, echipa pentru care a evoluat in 56 de meciuri si a marcat un gol. Anul acesta, in februarie, a participat la un stagiu de pregatire in Italia, la campioana Inter Milano. si fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, le-a cerut oficialilor de la Corvinul sa-i permita sa-l ia in perioada de pregatiri a gruparii din Ghencea, dar hunedorenii au refuzat.

Emotii pentru Bacalaureat
Mijlocasul a terminat Colegiul National "Iancu de Hunedoara" din Hunedoara, iar acum se pregateste pentru a sustine examenul de Bacalaureat. "Invat, invat, invat. Toata ziua invat. Am putine emotii la Limba Romana, insa sint sigur ca voi lua examenele cu brio", spera Alexandru. "Acum, fotbalul este pe planul doi, Alexandru se pregateste pentru examenul de Bacalaureat", a declarat tatal fotbalistului, Valer Iacob.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close