FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEŞ

Amical cu sînge şi mulţi nervi

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Ultimul meci disputat de F.C. Argeş în cantonamentul din Antalya a fost unul cu peripeţii. Deşi antrenorul Ionuţ Badea nu a vrut să joace împotriva unei echipe din fosta URSS, o schimbare de ultimă oră în program, a făcut ca adversari să le fie Karpatî Lvov. A rezultat un meci nebun cu 8 goluri, mulţi nervi şi mai mulţi accidentaţi, din care unul grav, Iulian Tameş.

În minutul 60, Tameş a fost grav accidentat de un adversar care i-a spart capul lovindu-l cu crampoanele. Plin de sînge, mijlocaşul Argeşului, proaspăt tătic pentru a doua oară, a fost dus imediat la spital şi i s-au aplicat patru copci. Partida a fost cîştigată de Karpatî Lvov cu scorul de 5 – 3. Golurile argeşenilor au fost realizate de Tameş (5 din penalty), Iordache (46) şi Crivac (59).

După  ieşirea lui Tameş, în minutul 60 la scorul de 3 – 2 pentru FC Argeş, ucrainienii au mai înscris de trei ori. Sîmbătă dimineaţa, lotul Argeşului a revenit în ţară şi peste trei zile va pleca în cel de-al doilea cantonament în Cipru, la Aya Napa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  03 Februarie 2008, 08:16

Tin sa va amintesc domnilor ca si Karpati Lvov face parte din fosta URSS, fiind o echipa ucraineana. Sunteti penibili!

 •  03 Februarie 2008, 02:05

si acum la bun pt gsp... chiar nu aveti alt redactor in pitesti in afara de cristian marinescu..?

 •  03 Februarie 2008, 02:03

Cata minciuna pe tine nene marinescule..deja m-am saturat pe minciunile tale 1. Nu l-a lovit nimeni cu crampoanele pe Tames. Unul din adversari a cazut pe el. 2. FC Arges nu a condus cu 3-2 !! scorul la pauza a fost 3-1 pt ucrainieni 3. Meciul s-a terminat 3-5 si nu 3-6 cum ai spus dumneata Kiar m-am saturat.. numai minciuni.. si in afara de tames nu s-a mai accidentat nimeni!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează