FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

Antrenorul acuzat că a cerut 5.000 de euro șpagă și-a dat demisia: "Nu am mai dormit două zile"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 17:26

Antrenorul lui Gaz Metan, Ioan Balaur, a decis astăzi să-și dea demisia după acuzele de mită care i-au fost aduse de jucătorul Adrian Martonca.

"E mai bine să mă dau la o parte. Trebuie să ia cineva presiunea de pe umerii echipei. Au fost mai multe probleme în ultima vreme, iar eu cred că din această cauză nu am putut să gestionez bine şi să o pregătesc bine pentru meciul cu Rîmnicu Vîlcea.

Din cauza acestei probleme nu am mai dormit de două nopţi, dar cu siguranţă nu vom lăsa lucrurile aşa. Deja am contactat un avocat care să se ocupe de caz. Voi demonstra că nu sînt vinovat şi că nu am luat niciodată şpagă", a spus Ioan Balaur.

Totul a pornit de la Acuzele jucătorului Adrian Martonca, cel care a spus despre antrenorul Ioan Balaur că i-a cerut 5.000 de euro pentru a-l include în lotul lui Gaz Metan Mediaș. Mai multe detalii AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 Octombrie 2015, 08:15

domnule Balaur poate ne spuneti si noua ce interes avea un copil care nu are nici in clin si nici in maneca cu clubul sau cu dvs , arunce cu noroi in dvs ? Logica elementara ne arata ca nu avea nici un interes deci daca nu doresti sa ne insulti o minima inteligenta da-ne o explicatie plauzibila nu procese caci e vorba de imaginea dumitale nu ?

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  07 Octombrie 2015, 22:36

toti spagarii sunteti nevinovati! cand d-zeu va fi unul sa recunoasca?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează