FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIOLENŢE ÎN FOTBALUL ROMÂNESC

Arbitru din liga a 4-a bătut cu pumnii şi picioarele în cap pînă a leşinat :O

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2011 18:15

Arbitrul constănţean Laurenţiu Ciuchiţă (22 ani) a fost bătut cu pumnii şi picioarele la un meci din Liga a a 4-a, între Aurora 23 August şi CSO Ovidiu, partidă disputată la Mangalia.

După ce în minutul 55, Aurora 23 August conducea cu scorul de 4-1, arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă a eliminat doi jucători ai gazdelor, dictând pentru oaspeţi şi două lovituri de la 11 metri, ambele transformate. În minutul 85, la scorul de 4-3 pentru Aurora, arbitrul Ciuchiţă a acordat oaspeţilor cea de-a treia lovitură de la 11m, moment în care nervii jucătorilor gazdă au cedat complet, aceştia lovindu-l cu pumnii şi cu picioarele inclusiv după ce arbitrul căzuse la pământ.

"Iulian Olaru mi-a tras un pumn în faţă, iar Ionut Baltag, cu un veritabil procedeu de K1, mi-a aplicat un picior în piept, iar în acel moment m-am prăbuşit la pământ. Căzut fiind, Baltag m-a lovit cu piciorul în cap şi mi-am pierdut cunoştinţa. Un alt jucător al Aurorei, Gabriel Brobonea, nu a ţinut cont de starea în care mă aflam şi mi-a mai dat pumni şi picioare. Observatorul Ioan Gheorghică a chemat ambulanţa şi poliţia, pentru că la meci nu au fost forţe de ordine. Am decis să plecăm cât mai repede de la teren, iar raportul de joc nu a mai fost semnat şi nici baremul de joc achitat. Am trăit momente de groază", a declarat Ciuchiţă.

La numai 24 de ore de la acest incident, arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă a condus la centru şi partida din Liga a 5-a, dintre Ulmetum Pantelimon şi Pescăruşul Gârliciu, scor 1-0. Şi la această partidă s-a confruntat cu probleme. "În minutul 77, l-am eliminat pe Marius Stroie, de la gazde, care mi-a vorbit urât", a notat Ciuchiţă în raportul de joc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
cris700
cris700  •  11 Noiembrie 2011, 13:21

doream sa scriu ca face mizerii si la meciurile din campionatele copiilor (generatiile 2001, 2000). plin de fite! si ca el sunt multi in judet! doar relatii! habar nu aveti cati copii au iesit plangand de pe teren din cauza lui! nu cred ca merita batut, insa! dar dat afara din tagma asta, da!

cris700
cris700  •  11 Noiembrie 2011, 14:18

mai poate fi luat in seama si: multi arbitrii romani determina situatiile astea... 1. de ce a inceput meciul daca nu erau asigurate conditiile regulamentare? Pentru ca nu cunostea regulamentul? 2. daca te simti amenintat (caci banuiesc faptul ca simti "in aer"-ul din teren tensiunea jucatorilor) de ce nu iei masuri simple: chemi capitanii echipelor etc. Pentru ca esti prea "tare"? sau masuri...radicale: te consulti (macar demonstartiv) cu observatorul etc. Sa arbitrezi si a doua zi, inseamna ca a fost inconstient cu alta ocazie...nu a loviturilor Arbitrasul asta e cunoscut in judet ca un santajist pilos... mai mult, "fura" chiar si la meciurile din comp

ady_my_star
ady_my_star  •  08 Noiembrie 2011, 00:07

roamania...its just a game.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează