FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

Arbitrul-paraşutist

Articol de - Publicat luni, 19 mai 2008 00:00

Delegat la meciul de sîmbătă dintre FCM Tîrgovişte şi FC Bihor, bucureşteanul Florin Constantin a motivat că nu poate arbitra, în aceeaşi zi avînd o demonstraţie de săritură cu paraşuta. Angajat la o unitate militară, Constantin este de meserie pilot, în timpul liber ocupîndu-se şi de arbitraj. Locul său a fost luat sîmbătă de debutantul Marius Chilom, cu o prestaţie destul de bună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  26 Mai 2008, 14:33

bai dar ce pana mea, a ajuns fam. lu costica in toate diviziile!! Deci este adevarat ca in arbitrajul romanesc se promoveaza numai pe pile... Fam. Costica valcea: augustus+florin constantin-fii,Demetrescu este fin sau nepot, Neagu Ionut este fin sau nepot, Comanescu Adrian-AJF Valcea, Balaci Marian Tr. Severin, Rosu Eugen, Paunescu, Dobrica si altii...Urat d-le Costica, urat ceea ce faci dumneata numai jaf ai facut din CCA!!!

 •  19 Mai 2008, 22:45

bravo!interesant!

 •  19 Mai 2008, 22:44

(PENTRU COSTIN),FCM A CASTIGAT CU GAZ 3-1,3 GOLURI DE GENERIC,DAR TU COMENTATOR LA TV SI CORESPONDENT LA ALTE PUB NU AI VAZUT DE BERGAN..,, BERE,. MULTUMIM CELOR CARE DIN ALTE ZONE AU TRANSMIS SI APRECIAT REZULTATELE FCM. COSTIN,COMENTATOR LA PARASUTISM,VISEAZA LA VACANTA. VACANTA PLACUTA COSTINE....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează