FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - UNIREA ALBA IULIA

Aşteaptă banii

Articol de GSP - Publicat marti, 18 martie 2008 00:00

Cu 9 puncte din tot atîtea posibile în acest retur, jucătorii Unirii aşteaptă să le fie achitate primele, respectiv cîte 100 de euro pentru fiecare punct. "Victoriile aduc victorii şi nu ne vom opri aici. Cred că şefii clubului sînt mulţumiţi. Firesc ar fi să ne achite primele, restante din noiembrie", a declarat căpitanul Răzvan Dîlbea. Valoarea totală a primelor restante se ridică la 1.400 de euro pentru fiecare jucător.
Speră să revină

Atacantul Sergiu Costea, venit în intersezon de la "U" Cluj, n-a reuşit încă să marcheze pentru Unirea. "Nu pot spune că nu m-am acomodat la Alba Iulia. Însă nu mă regăsesc. Mai am de recuperat şi fizic, după fractura de peroneu din toamnă. E clar, prestaţiile mele sînt încă sub aşteptări", a declarat fotbalitul, care speră să marcheze cît mai repede. Un alt ex-clujean, Stoianof de la Caracal, a fost trecut pe linie moartă după meciul cu Unirea.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
 •  18 Martie 2008, 12:45

Sa traga la promovare si pe urma o sa vina si primele ;) !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează