FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

Au furat porţile! :D » Incredibil made in România: hoţii au subtilizat barele înaintea unui meci!

Imagine cu șeful galeriei din Mitreni, Titi Brînză, și cu poarta buclucașă, în plan secund, pe cînd nu fusese șterpelită // Foto: Oltenițeanul
Imagine cu șeful galeriei din Mitreni, Titi Brînză, și cu poarta buclucașă, în plan secund, pe cînd nu fusese șterpelită // Foto: Oltenițeanul

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 01:02

Povestea s-a petrecut acum trei săptămîni, înaintea jocului Mitreni - Frumuşani. Gazdele, locul 12, nu le-au reparat, iar duminică n-au mai putut disputa partida cu liderul Olteniţa: ”Altele-n loc n-am reuşit să punem!"

"Dom'ne, de ajuns pe şest, tiptil, e simplu. Lîngă teren e o pădure. Haşti, cum or fi făcut, ţuşti şi au dispărut!". Acum trei săptămîni, porţile echipei Viitorul Mitreni (L5, Călăraşi) au fost furate! Se întîmpla chiar înaintea meciului cu Frumuşani.

Jocul a fost mutat de pe o zi pe alta într-un sat vecin. Mitreniul, un sat cu 4.500 de suflete, a pierdut cu 1-4. Însă duminică, trupa n-a putut evolua împotriva liderului Olteniţa: barele rămăseseră retezate! Oficialii echipei din Mitreni nu sînt surprinşi de întîmplare. Altceva îi frapează: "Cum au reuşit să taie barele?".

"Le-au luat cu tot cu beton"
Porţile erau "securizate". "Le pusesem ditamai betonul la bază, băgasem şi pe dinăuntru, în «miez», ca să nu le ia careva. Eram păţiţi din februarie. Bine, atunci ne-au furat o singură poartă", explică Marius Cristea, responsabilul cu echipa. De ce nu au mutat şi meciul cu Olteniţa, ştiind că porţile erau tăiate? "Era ultima etapă. Ne-am gîndit că nu e miză. Le-om pune pînă la toamnă!". :)

"Avem «sportivi de performanţă» în sat, care se ocupă cu aşa ceva. Dar ce să facem, mergem la poarta oamenilor şi-i arătăm cu degetul?!" (Marius Cristea, delegat Viitorul Mitreni)

Soluţii pentru oamenii din Mitreni

Gazeta a imaginat posibile rezolvări pentru oamenii din Mitreni şi răspunsurile oficialului Cristea:
1. Porţi de lemn: "Credeţi că există numai recoltare de fier vechi? N-au nevoie şi pentru foc?".
2. Porţi rabatabile, adăpostite într-o baracă: "Nu rezolvăm nimic. Le fură cu tot cu anexă!".
3. Gard de împrejmuire: "Doar să ne răzbunăm pe ei, transpiră puţin pînă saltă fierul peste gard".

Alte năzdrăvănii în fotbalul din Călăraşi
- 2009: Încolţit de fanii gazdelor, un "central" a tras cu pistolul la un meci jucat în comuna Ştefan cel Mare.
- 2012: În loc să avertizeze un jucător la partida Olteniţa - Şoldanu, arbitrul Duţă l-a scuipat.
- 2013: Conform sportcalarasean.ro, femeia de serviciu a AJF Călăraşi, Niţa Miron, a fost delegată ca observator la jocul Tămădău - Plătăreşti!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
xftw
xftw  •  11 Iunie 2013, 13:43

Asta ne este tara...

vladutz13
vladutz13  •  11 Iunie 2013, 09:49

Nu vad ce este asa socant in Romania, cand la noi se anuleaza curse CFR din cauza hotilor de fier!!! Naiba, la noi s-au furat transformatoare din alea mari, cand erau in functiune :)), niste porti din astea sunt o bagatela pentru inventivitatea oaspetilor nostri din India!!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  11 Iunie 2013, 09:08

Conform sportcalarasean.ro, femeia de serviciu a AJF Călăraşi, Niţa Miron, a fost delegată ca observator la jocul Tămădău - Plătăreşti _______ ...))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) daca nu e vreun banc, e cea mai tare faza din "fotbalul" lui Nasu + Corleone.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close