FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI TIMIŞOARA

Banii vin din Germania » ASU Poli și-a găsit sponsori printre suporterii de la Gladbach

Nemţii sunt impresionaţi de proiectul ASU Poli
Nemţii sunt impresionaţi de proiectul ASU Poli

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2017 00:00

Nemții de la Gladbach au vândut un set de tricouri speciale pentru a-i ajuta pe "frații" de la ASU Poli.

Suporterii clubului Borussia Monchengladbach din prima ligă germană au pus la cale o nouă acțiune pentru a-i ajuta pe cei de la ASU Poli Timișoara.

Înaintea meciului cu Freiburg, de ieri, câștigat de Borussia cu scorul de 3-0, cei de la Gladbach au pus în vânzare un set de tricouri speciale, iar banii câștigați vor fi trimiși clubului bănățean din Liga 2.  

Tricourile sunt albe, cu însemnele Poli 1921 și VFL 1900, iar prețul unuia este de 12 euro. Fondurile urmează a fi donate clubului din România, pentru  susținerea financiară a "fraților" care nu o duc prea bine în Liga 2.

Fanii lui Gladbach au postat pe pagina lor de Facebook tricourile și prețul acestora înaintea meciului de ieri, iar încasările se așteaptă să fie aproximativ 5.000 de euro.

Nemții nu sunt la primul gest față de timișoreni. În toamna lui 2016, au vândut la jocul cu Werder Bremen tricoul verde de portar al Politehnicii pentru care au primit aproape 3.000 de euro.

Pe pagina lor nemții vor să facă o secțiune dedicată doar timișorenilor de la ASU, prin care să suporteri să poată dona oricând bani și să se organizeze întâlniri între fanii celor două echipe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează