FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA - FC UNIVERSITATEA 0-0

Bătaie de încălzire » Pleşan a devenit indisponibil după ce a fost bătut de Andrei Preda înaintea derby-ului

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 23:12

Andrei Preda, alias "Gogoaşă", s-a trosnit cu Pleşan înainte de derby-ul local, iar căpitanul gazdelor n-a mai putut juca, acuzînd probleme medicale.

La fel ca la Severin, în septembrie, a ieşit scandal între jucători. De data aceasta, înainte de meci. Situaţia a degenerat cînd delegaţia celor de la FC Universitatea a ajuns la stadion. Pentru a li se permite fotbaliştilor accesul la vestiare, mai întîi, Baird şi compania au fost controlaţi de către poliţia locală! "Măsuri de securitate, să nu cumva să băgaţi ceva interzis în arenă!", au motivat organele de ordine. Apostrofări, vociferări, sămînţă de scandal.

Lei de ocazie
Care s-a legat de-a binelea atunci cînd portarul de rezervă al Ştiinţei, Andrei Preda, l-a zărit pe căpitanul CS U, Mihăiţă Pleşan. Înjurături, iar goalkeeperul a sărit să dea în mijlocaşul adversarilor. "Trădătorule!", i-a strigat cel poreclit "Gogoaşă", care, potrivit martorilor oculari, l-ar fi lovit în mai multe rînduri pe Pleşan. Mai mult, susţin cei prezenţi în zona de conflict, portarul a dat şi-n Silvian Cristescu, oficial al gazdelor. Spiritele s-au calmat cu greu.

"Hai să ne batem pe teren, să vadă lumea cine-i mai tare!"
Mihăiţă a ieşit la încălzire, s-a pregătit vreme de 10 minute, însă a părăsit antrenamentul, acuzînd probleme la piciorul drept. Chiar dacă a revenit pentru finalul şedinţei, n-a putut intra titular, fiind substituit cu Dragalina. La pauză, Preda a venit iar să se bată cu Pleşan, primul cerîndu-i mijlocaşului să se răfuiască pe iarbă, în faţa miilor de spectatori!

Mititelu i-a contestat. Iar
Percheziţionat de patru "filtre", Adrian Mititelu s-a ţinut de cuvînt, n-a stat la "oficială", ci printre suporteri, la tribuna a II-a. Revenit "acasă", cum spune frecvent, doar ca spectator, momentan, patronul Ştiinţei speră ca mîine să poată reintra cu echipa pe "Ion Oblemenco". "N-am mai stat de 20 de ani la tribuna a II-a", a zis Mititelu, care s-a comportat ca un fan înfocat. Nu înainte de a-i contesta din nou pe cei de la CS Universitatea, printr-un document oficial depus la observator înainte de meci.

Şi CS U a contestat
Startul meciului a întîrziat un sfert de ceas întrucît oficialii CraiOlguţei au negat dreptul de joc al fundaşilor Mitici şi Acka, titulari ieri. Sîrbul şi ivorianul au evoluat pînă la urmă, dar şefii gazdelor au susţinut că apărătorilor le-ar fi expirat viza de şedere în România şi n-ar fi trebuit să mai fie pe teritoriul ţării!

"Mi-e ruşine de ce s-a întîmplat, dar eu sau cei de la CS U n-am provocat. Ar trebui ca fotbalul să fie doar pe teren. M-am reaccidentat la antrenamentul dinaintea meciului" (Mihăiţă Pleşan, mijlocaş CS U)

"N-am bătut pe nimeni, ei s-au lovit de mine! Am fost înjurat şi de Pleşan, şi de Cristescu. Am înţeles că Silvian are un dinte lipsă pentru că s-a lovit de cotul meu. O să depun eu plîngere la Poliţie pentru că el mi-a furat telefonul, ştiu că a fost hoţ de buzunare cînd era mic" (Andrei Preda, portar FC U)

"Nu ştiu despre ce incident a fost vorba, am încercat să ne concentrăm doar la meci. Lui Pleşan i-au recidivat nişte probleme medicale, de-asta nu a fost folosit, nu din altă cauză" (Ovidiu Stîngă, antrenor CS U)

"O să merg la Poliţie să fac plîngere, am fost lovit de un drogat. Ăla nu e fotbalist, nici nu ştiu cum îl cheamă. Din păcate, noi am jucat cu nişte mititei, nu cu o echipă de fotbal. Am pierdut două puncte, dar mai grav e că nu ştiu dacă merităm să avem fotbal în acest oraş" (Silvian Cristescu, team manager CS U)

Inbox
- Mădălin Ciucă şi Dorel Stoica au revenit în primul "11" al Ştiinţei, rezolvîndu-şi divergenţele cu conducerea clubului.
- Nicolo Napoli a purtat la gît un fular al Ştiinţei.
- Ionuţ Stancu n-a putut evolua, probleme medicale, n-a prins nici lotul de 18, a stat la masa presei alături de Murgan, ambii jucînd în trecut pentru Universitatea.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (48)
augustin_10
augustin_10  •  25 Noiembrie 2013, 00:33
Postat de echilibrat pe 24 Noiembrie 2013, 09:56

Sinteti citeva mii de animale manipulate de un interlop - nimic mai mult. Bine va mai caracteriza Cirtu : capul cit damigeana, mintea cit dopul. Nenorocitilor - il injurati pe cel mai bun fotbalist al Craiovei in ultimii 20 de ani, un om respectat in Romania si Spania. Asta e nivelul vostru : turma de animale, cum au fost si minerii care au devastat Bucurestiul la inceputul anilor 90. Tu vorbesti de "fete" ? Pai unde erati fetitelor cind Mititelu si-a mutat SRL la Severin ? Aaa- atunci nu vi se daduse indicatia sa faceti scandal. Unde erati fetitelor cind Mititelu ferecase stadionul in 2011 ? Ciini turbati - muscati doar la comanda interlopilor.

"Animal" esti tu nesimtitule, daca ai ajuns sa cobori limbajul la un asemenea nivel. La pus cineva pe "dandy" craioveanu sa-l compare pe Balaci cu plesan ? La pus cineva pe craioveanu sa bata campii, cu o zi inainte de meci, si sa sustina ca suporterii sunt impartiti 50 la suta la 50 la suta ? Si cate alte tampenii a debitat de cand e, vezi Doamne, director de imagine al clonei. Sa va fie rusine cuib de slugi, tradatori si infractori.

gabryel28
gabryel28  •  24 Noiembrie 2013, 16:07
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Noiembrie 2013, 12:53

Ete si tatu asta ...se trezeste vorbind ...el nu cunoaste nimik despre fotbal ...el stie ca trebuie sa scrie rusine ...

unde ati fost aseara bai viermilor si parazitilor!

gabryel28
gabryel28  •  24 Noiembrie 2013, 16:06

trebuiau omarate toate clonele astea! niste oameni mizerabili care au tradat echipa care ia format si sau vandut pentru cativa banuti!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează