FOTBAL  »  LIGA 2  »  CLUJ

Bătaie sîngeroasă la Cluj la un meci de juniori » Un părinte a ajuns la spital!

FOTO: Topdrawersoccer.com
FOTO: Topdrawersoccer.com

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 18:37

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după o bătaie generală în care au fost implicaţi antrenorii şi părinţii unor fotbalişti în vîrstă de 9 ani. Totul s-a petrecut sub ochii copiilor, anunţă Digi24 Cluj-Napoca.

Totul s-a petrecut la un meci de juniori dintre FC Viitorul Cluj-Napoca şi Luceafărul Cluj-Napoca.  Conform sursei citate, incidentul a pornit de la un fault fără minge, rămas nesancţionat.

Părintele copilului faultat a pătruns imediat pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului, în drumul său îmbrîncindu-l pe antrenorul oaspeţilor. În scurt timp a pătruns pe teren un alt părinte, apoi şi fratele tehnicianului bruscat.

În scurt timp spiritele s-au încins şi a urmat o bătaie generală între părinţi şi antrenori, tatăl copilului faultat ajungînd apoi la spital în stare gravă.

"Sîntem responsabili cu toţii pentru cele întîmplate, de la antrenori la părinţi. Trebuie să se cureţe lucrurile acestea. Prin comportamentul lor, antrenorul trebuie să educe şi comportamentul părinţilor, mai ales că la copii nu rezultatele sunt cele care contează", a declarat Daniel Sima, antrenorul grupei 2004 de la FC Viitorul Cluj-Napoca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
magura
magura  •  17 Septembrie 2014, 12:50
Postat de prazburg1948 pe 17 Septembrie 2014, 04:02

Depinde pe cine intrebi, altii zic ca sudistii sunt, altii zic ca moldovenii sunt... Hai sa cadem cu totii la un acord si sa zicem ca ungurii sunt cei mai prosti si nu va mai certati intre voi.

CORECT!!! :))))))))))))))))))))

prazburg1948
prazburg1948  •  17 Septembrie 2014, 04:02
Postat de laurentiucumatru pe 16 Septembrie 2014, 23:03

toata lumea stie ca ardelenii sunt cei mai prosti si mai fuduli romani

Depinde pe cine intrebi, altii zic ca sudistii sunt, altii zic ca moldovenii sunt... Hai sa cadem cu totii la un acord si sa zicem ca ungurii sunt cei mai prosti si nu va mai certati intre voi.

tegean
tegean  •  17 Septembrie 2014, 02:43

Copii de 9 ani practica un sport- fotbalul.Nu stim ce loc va ocupa in viata lor cand vor avea 13 ani,17 ani,21 de ani, nu stim daca fotbalul le va deveni profesie. Stim ca un ,,junior" de 9 ani a fost agresat de un alt copil,desi mingea cu care se joaca - disputa sportiva era in alta parte.Stim ca nici arbitrii,nici antrenorii -adultii cunoscatori implicati- nu s-au sesizat. Ce trebuia sa faca tatal copilului de 9 ani ? Trebuia sa-i ceara antrenorului sa-i scoata copilul din acel mediu neprotejat pt. a nu-i expune integritatea fizica iar antrenorul trebuia sa se conformeze. Antrenorul advers trebuia sa-l scoata pe agresor iar arbitrii sa nu uite sa educe,sa protejeze!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează