FOTBAL  »  LIGA 2  »  ARENA NAȚIONALĂ

Bătălie aprigă pentru Arena Națională! Încă o echipă vrea să joace pe cel mai mare stadion al țării: "Doamna primar ne va da stadionul pe gratis"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 20:32

Juventus București, prima echipă promovată matematic în Liga 1, a început să-și facă deja planuri pentru sezonul viitor. 

Ilie Ciuclea, patronul echipei, a declarat că, din cauza unui litigiu privind propriul teren, se vede în imposibilitatea de a investi în modernizarea stadionului din Colentina. 

Astfel, acesta a mărturisit că urmează să solicite Primăriei Capialei să dispute meciurile pe Arena Națională. 

 "Primăria este proprietarul terenului, noi l-am avut în administrare fără plată, dar cu condiţia de a menţine şi de a construi un complex sportiv şi ne-am ţinut de cuvânt până acum.

Şi pentru fiecare lucrare trebuia să cer o nouă permisiune. Când am cerut-o acum în chestiunea cu promovarea, mi s-a explicat că există acest proces şi am rămas cu gura căscată.

În situaţia asta, eu cred că doamna primar general o să ne dea Arena Naţională să jucăm gratuit, pentru că dânşii ne-au adus în situaţia asta. Eu ştiu în ce hal s-au apărat sau nu? Sau puteau să ne spună din timp despre ce e vorba", a declarat Ilie Ciuclea, conform News.ro

FCSB și Dinamo sunt celelalte două echipe din București care evoluează pe cea mai mare arenă a țării. 

  • Juventus București a promovat matematic în Liga 1, ajungând în premieră pe prima scenă a fotbalului românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 August 2017, 09:21

Ma golanule (dupa comportament) ,Primarita nu are nici un drept sa va dea"". "Stadionul ala "National"(nume popmpos ! si de fenta propagandistica ,patriota) s-a construit pe banii nostri ai tuturor. Asa ca plateste daca vrei sa joci. Ai echipa in liga1 cu nume furat de la torinezi ,dar n-ai stadion.Pai de ce sa ai? Nu esti singurul ,90% sunt asa. Si-i ajuta Primarii!""

chromophobia
chromophobia  •  10 Mai 2017, 07:31

Schimbati numele acestei echipe ca ne facem de ras in Europa.Sa se numeasca Fc.Colentina Bucuresti,sa preia si palmaresul

bogdany8
bogdany8  •  09 Mai 2017, 23:56

auzi si la ciuculete asta, i se cuvine lui stadionu ?? dar cine *** esti tu ma ?? Daca ai fi investitor ai repara problema cu doamna aia cu hectaru, sau te poti muta pe stadionu FC NATIONAL

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează