FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Blocat de conducere în Giuleşti » Şefii Rapidului îi refuză transferul unui jucător de bază

Articol de - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 15:08

Rapidul se confruntă cu mari probleme după ce decizia de la TAS a fost nefavorabilă şi din sezonul viitor echipa este nevoită să joace în Liga a 2-a.

Dacă majoritatea jucătorilor îşi renegociază contractele, iar unii sînt rugaţi de conducere să plece, există şi cazuri în care jucătorii nu sînt lăsaţi de conducere să se transfere.

În această situaţie se află Alexandru Ioniţă II (18 ani). Noul număr 10 din Giuleşti mai are contract cu Rapid încă un an şi jumătate, însă i s-a refuzat şansa de a evolua în acest sezon în cupele europene.

Jucătorul a fost dorit de Dinu Gheorghe la Astra, preşedintele giurgiuvenilor chiar i-a trimis şi o ofertă prin fax acasă jucătorului, în care avea un salariu de 5.000 de euro pe lună, anunţă surse din cadrul clubului, însă şefii giuleştenilor nici nu se gîndesc să îi dea drumul.

În acest moment, Ioniţă cîştigă la Rapid 1.500 de euro pe lună, salariu agreat de conducere şi pentru Liga a II-a. De serviciile jucătorului s-a mai interesat şi Petrolul, însă ploieştenii nu au făcut o ofertă concretă.

Ioniţă a marcat golul decisiv pentru Rapid în disputa împotriva Concordiei Chiajna din barajul organizat de FRF pentru rămînerea în Liga 1.

Deşi giuleştenii s-au impus, decizia venită de la TAS a anulat victoria din baraj.

"L-aş vrea pe Ioniţă II. Îl cunosc foarte bine atît pe el, cît şi familia lui. E foarte talentat.

Sper că îşi va respecta promisiunea şi nu va merge în altă parte", spunea Dinu Gheorghe în urmă cu cîteva luni.

250.000 de euro este cota lui Ioniţă pe transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  10 August 2013, 19:37

daca-i refuza transferul...sa faca greva foamei :)() ca tot e la moda printre pasari :)))

nikilucy
nikilucy  •  09 August 2013, 10:45

eu as cere 500 de mii de euroi sa vezi cum nu mai zice nimik vama ;)

tigruzzu
tigruzzu  •  08 August 2013, 18:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ăsta e adevărul gol-goluț!!! Indiferent că ajunge la creierii spălați de ovino-komunist au ba. Bravo, arădene! Baronul Neumann ar fi mândru de tine. Forza, UTA! FZR!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close