FOTBAL  »  LIGA 2  »  BĂTAIE

Caz incredibil în fotbalul românesc » Un arbitru a fost bătut de ambele echipe! Sancțiunile Comisiei: 75 lei pumnul, 50 amenințarea

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2015 17:29

Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal a decis ca echipele Prosport Vîrful Cîmpului și CS Dărăbani, care s-au întîlnit în meci direct, să piardă partida la masa verde. Motivul e incredibil. Jucătorii celor două echipe l-au bătut pe arbitru, anunță stiri.botosani.ro.

Centralul Cohal Mitriță, cel care oficia meciul, a fost agresat și lovit de jucători. Meciul a fost întrerupt în minutul 64, cînd Dărăbani conducea cu 2-1. Pentru că se simțea în nesiguranță, arbitrul a fluierat finalul.

Acuzat că a avut un arbitraj slab, Cohal Mitriță n-ar fi acordat un penalty pentru gazde, moment în care un jucător l-a înjurat și scuipat. Acesta n-a luat nici o măsură disciplinară.

Lucrurile au mers din ce în ce mai rău pentru Cohal, iar amenințările cu bătaia curgeau la adresa lui. În minutul 64, acesta a fost lovit la o fază încurcată la care oaspeții au comis un fault în careu, iar arbitrul a acordat penalty. Jucătorii de la Dărăbani s-au enervat și l-au înconjurat pe arbitru și l-au îmbrîncit.

A intervenit unul dintre asistenți, care i-a spus centralului că n-ar fi fost penalty. Cohal a anulat lovitura de la 11 metri, însă a venit rîndul gazdelor să-l bruscheze și să-l lovească. A reușit să scape din meleu și a fluierat finalul meciului.

SancțiuniLE COMISIEI de disciplină AJF BOTOȘANI

  • Jucătorii Lucian Tărnăuceanu și Bogdan Cuzuban de la Prosport Vf. Cîmpului se sancționează cu suspendarea pentru 6 luni și aplicarea unei penalități sportive în cuantum de 75 lei, deoarece au lovit arbitrul

  • Jucătorul Bogdan Ceica de la Sănătatea Dărăbani se sancționează cu suspendarea pentru 4 etape și aplicarea unei penalități sportive în cuantum de 50 lei, deoarece a amenințat arbitrul

  • Antrenorul Radu Nițu și delegatul Dan Bezercu, ambii de la echipa Prosport Vf. Cîmpului, se sancționează cu suspendarea pentru 1 lună și aplicarea unei penalități sportive în cuantum de 30 lei fiecare, deoarece au părăsit suprafața tehnică

  • Delegatul Constantin Nechifor de la Sănătatea Dărăbani se sancționează cu suspendarea pentru 1 lună și aplicarea unei penalități sportive în cuantum de 30 lei, deoarece a părăsit suprafața tehnică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
gspfuckingshit
gspfuckingshit  •  17 Noiembrie 2015, 11:01

Huuooo !! Niste mincinosi ! Doresc retrogradarea echipei. Am fost la meci si nu s-a intamplat nimic grav , doar o mica cearta cu arbitru la o faza. Cica l-au batut :)) Ba voi chiar sunteti tampiti ! A inceput echipa sa ia teren si gata sariti cu stirea *** ! Niste mincinosi, chiar nu mai suport minciunile voastre. Scriti niste stiri asa ***. Ce va trece prin minte , pac , pe site .. lasa ca sunt prosti care sa le creada .. *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

starcraft
starcraft  •  15 Noiembrie 2015, 21:55

Grav, prea blande sanctiunile. Ar trebui eliminate echipele din aceasta editie. Sa se dea un exemplu ... daca tot vrem un fotbal curat. La un nivel mai mic se intampla lucruri inacceptabile.

1629280413960765
Ioana Maria  •  15 Noiembrie 2015, 21:23
Postat de gannicus2014 pe 15 Noiembrie 2015, 19:20

spre ghinionul lui , i-au iesit in cale de-alde Shezarik Lali , acelasi comportament neanderthalian

la toate articolele comentezi postacule sau te platesc astia

Vezi toate comentariile (16)
Comentează