FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Caz incredibil la Farul Constanţa » Ştefan Nanu a capitulat! A plecat de la stadion în timpul meciului: "Jucătorii să lase tricourile şi să plece"

Articol de - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 19:05

În minutul 75 al meciului dintre Farul Constanţa şi Dunărea Galaţi, din liga secundă, antrenorul constănţenilor, Ştefan Nanu a decis să părăsească banca tehnică, la scorul de 1-0 pentru Galaţi, fiind iritat de evoluţia elevilor săi.

Nanu şi-a înjurat printre dinţi elevii şi s-a îndreptat către vestiare în aplauzele puţinilor spectatori prezenţi în tribune. Imediat s-a urcat în maşină şi a plecat de la stadion. Pe banca Farului a rămas secundul lui Nanu, Narcis Mohora.

Farul a pierdut meciul de pe teren propriu cu Dunărea Galaţi, scor 2-0. Ambele goluri ale oaspeţilor au fost înscrise de Neagu, în minutele 23 şi 82. Din minutul 82 gazdele au jucat în inferioritate numerică, Bumbac fiind eliminat.

"Am plecat din respect pentru suporteri şi pentru club. Nu îmi bat joc de numele meu. Nu vreau bani, fac şi muncă patriotică, dar vreau să am caractere în echipă.

Am plecat de pe bancă plîngînd. Ori se face reconstrucţie, ori renunţ. Jucătorii ar trebui să aibă bunul simţ să lase tricourile şi să plece", a spus Nanu pentru GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  10 Aprilie 2014, 20:56
Postat de bdevil pe 09 Aprilie 2014, 22:47

mariuspuma2009, vorbesti de rusine cand tu esti din C-ta si ai sigla Stelei la nume. :) Pastreaza rusinea pentru tine. Multumim.

Doar nu vrei sa tin cu faru care nu mai reprezinta nimic pt fotbalu din liga I vad ca i sigla lu Faru se pare ca traiesti din amintiri am si eu acteva knd Faru batea dinamo cu echipa aia buna cu Zicu Paskovici etc dar suntem in 2014 akm si Faru nu mai este asa ca nu imi vorbi mie de rusine

helioglobalus
helioglobalus  •  10 Aprilie 2014, 16:55
Postat de alone.against.all pe 10 Aprilie 2014, 01:11

90% din constanta sunt ciobani,deci nu e de mirare....unde mai pui ca toate adunaturile in constanta zac in frunte cu cei mai urati de pe pamant : machidoni,turci,tatari.

să generalizezi e dovadă de mârlănie, care e mai rea decât ciobănia. şi dacă tu eşti frumos ca un top model e meritul părinţilor... şi cam atât!

helioglobalus
helioglobalus  •  10 Aprilie 2014, 16:51
Postat de assf pe 09 Aprilie 2014, 21:13

departe de mine gandul sa le iau jucatorilor apararea.doar ca nu mi se pare normal ca a plecat. sa stea langa echipa si sa i-a masuri. daca toti jucatorii is "profesionisti" ca silvasan e clara treaba :). il stiu destul de bine de cand a jucat putin la medias. ultimu betiv. in vara lui 2013 a venit in probe dupa o saptamana a fost pus pe liber si s-ar fi auzit ca unul din motive a fost acela ca a venit mahmur la un antrenament.

păi Silvăşan e vedeta echipei cu...3 goluri, când nu joacă nu marchează nimeni!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează