FOTBAL  »  LIGA 2  »  CLINCENI - RAPID 0-2

Chiar sunt peste tot acasă! Giuleștenii s-au impus cu 2-0 în derby-ul Seriei 1. Galeria Rapidului a fost din nou la înălțime

Suporterii rapidiști au făcut spectacol și la Clinceni
Suporterii rapidiști au făcut spectacol și la Clinceni

Articol de - Publicat luni, 29 februarie 2016 00:00

O galerie ca aceea a Rapidului nu merită echipă în liga secundă.

Deși clubul este în pragul colapsului, iar până pe 4 martie trebuie să dovedească unele plăți pentru a evita falimentul, jucătorii lui Dan Alexa au jucat de parcă viitorul fiecăruia depindea de acest meci.

E imposibil să nu tragi de tine când tobele ultrașilor te fac să te simți, pentru câteva clipe, ca în galeria fanaticilor de la San Lorenzo. Desigur, nivelul fotbalistic nu a fost unul bun, însă pentru eșalonul secund ritmul a fost unul acceptabil.

Este păcat că, se pare, în prezent Rapid trăiește mai mult prin suporteri decât din fotbal. Acest lucru are și o parte bună, pentru că fotbalului românesc tocmai asta îi lipsește: suporterul fanatic.

Minusurile gazdelor

Echipa din Clinceni are, din această iarnă, un acționariat asiatic și stabilitate economică. Cu toate acestea, clubul are destule lipsuri.

Săptămâna trecută, pe pagina oficială de Facebook a echipei a fost postată o poză cu întreaga echipă, staff-ul și oficialii, la fel cum se obișnuiește la marile cluburi. Față de marile cluburi, în poza ilfovenilor a apărut un om din conducere adăugat într-un program de editare foto.

Din păcate pentru cei de la Clinceni, cel care a adăugat persoana a uitat să îi pună și picioare, lucru ce a iscat amuzamentul oamenilor.

Un alt minus a fost și organizarea de la meciul cu Rapid, când mai mulți fani ai celor de la Rapid au rămas pe afară, iar mai mulți reprezentanți ai presei au întâmpinat dificultăți la intrarea pe stadion, fiind trimiși de la o intrare la alta.

1.000de rapidiști au fost prezenți la stadionul din Clinceni

Academica Clinceni - Rapid    0-2

  • Au marcat: Trandu (38), I. Popa (80)
  • Cartonaș roșu: D. Lung (23)

Academica Clinceni: Marinescu - Pham-Huy, A. Nițu, D. Lung, Fl. Ștefan - Bruno Martins, Olariu, Al. Neagu - Vențer, L. Ganea, Antohi. Antrenor: Laszlo Balint. Au mai jucat: Dobrosavlevici, Kuku, C. Gheorghe.

Rapid: Drăghia - N. Vasile, Robuste, Fran Cruz, Fota - Trandu, Luque, R. Costin - Tudoran, Martin, I. Popa. Antrenor: Dan Alexa. Au mai jucat: Nkoy, G. Ganea, Târă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
crystyanbet
crystyanbet  •  29 Februarie 2016, 10:12

echipele astea din liga 1 nu au suporteri cum avem noi in liga a 2-a!FZR

Vezi toate comentariile (1)
Comentează