FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC INTERNAŢIONAL

Ciubotariu are mulţi jucători noi la Internaţional

Articol de - Publicat luni, 14 iulie 2008 00:00

După ce a promovat în Liga a doua, F.C. Internaţional şi-a luat antrenor nou în persoana lui Liviu Ciubotariu, şi au plecat în cantonament la Predeal. Patronul Benone Lazăr a adus la echipă mai mulţi jucători: Rădoi, Baicu , Paleacu, Alistar, Tatarciuc, Nejneru, Neagu şi Vasilescu, ultimii doi juniori de la Tricolorul Breaza. După ce pe 19 iulue F.C. Internaţional va juca în nocturnă la Tg Jiu cu Pandurii, echipa pregătită de „Ciobi” va pleca într-un cantonament în Austria.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  14 Iulie 2008, 21:10

Radoi nu e nou, a fost adus de la CFR Timisoara in mandatul lui Manaila.De asemenea,Neagu este la fel de ''nou'' venind tot in sezonul trecut de la Scoala Ardealul. Marinescu ca de obicei nu mai tampenii trimite la GSP.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează