FOTBAL  »  LIGA 2  »  INTERGAZ BUCUREŞTI- FCM CÂMPINA 0-1

Colţescu a dat 15 cartonaşe!

Articol de - Publicat luni, 07 aprilie 2008 00:00

Considerat ca un adevărat derbi al supravieţuirii, meciul dintre Intergaz Bucureşti şi FCM Câmpina i-a dat destule bătăi de cap arbitrului craiovean Sebastian Colţescu. Acesta s-a achitat însă bine de sarcini într-un joc extrem de tensionat în care centralul a arărat numai puţin de 15 cartonaşe. 13 dintre ele galbene, şi alte două roşii, câte unul de fiecare parte, Sorin Bucă (71) fiind eliminat pentru un atac brutal la Aristan iar Alexandru Cristea (90) pentru cumul de cartonaşe galbene.

Gigiu a debutat cu dreptul

Petre Gigiu a debutat la meciul cu Intergaz Bucureti pe banca tehnică a lui FCM Câmpina, tehnicianul bucureştean fiind al patrulea antrenor al prahovenilor în acest an!. După Imilian Şerbănică, Gabi Stan şi Vasile Cosarek, Gigiu a semnat cu formaţia condusă de Ştefan Chiţu un contract până la finele acestui sezon cu drept de prelungire pe încă un an. Cu prilejul jocului de la Popeşti Leordeni, la câmpineni au debutat oficial Floricel (Ceahlăul Piatra Neamţ) şi Florin Defta (ex- Dunărea Giurgiu), iar George Jecu, autorul golului de trei puncte al Municipalului, şi-a trecut în cont prima sa reuşită pe scena eşalonului secund.

Succes de 1000 de dolari

Conducerea clubului FCM Câmpina a decis să îi premieze pe jucătorii lui Petre Gigiu cu câte 1000 de dolari pentru importantul succes repurtat la Popeşti Leordeni în faţa lui Intergaz Bucureşti. „Victoria de la Intergaz nu are nicio valoare pentru noi dacă nu câştigăm, miercuri, acasă, cu Progresul. Jucăm în fiecare etapă câte o adevărată finală a supravieţuirii. Dacă în următoarele trei runde, acasă cu Progresul şi FCM Bacău, şi în deplasarea de la Săcele, culegem nouă puncte ne vom linişti în clasament” spunea preşedintele clubului prahovean, Ştefan Chiţu.

Intergaz Bucureşti a fost învinsă, acasă, de FCM Cîmpina, scor 0-1.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
 •  07 Aprilie 2008, 22:13

o victorie mare dar kre nu ajnge..en este mila de Nanu...dar mai mult de noi....adio intergaz....forza campina

 •  07 Aprilie 2008, 16:44

Sa bata tooootttttt ca doar o ekipa e iubita in toata prahova!!!!!!!

 •  07 Aprilie 2008, 15:22

Va rog eu, spuneti-mi unde joaca Intergaz. Stiam ca juca la Glina inainte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează