FOTBAL  »  LIGA 2  »  FRF

Comitetul Executiv de azi are pe masă cartoful fierbinte CS U Craiova: ”N-ar mai trebui programaţi”

Jucătorii lui Balint nici nu concep să nu joace din toamnă în
Jucătorii lui Balint nici nu concep să nu joace din toamnă în "A"

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 01:17

Conducerea Federaţiei va fi pusă în faţa altor două situaţii tulburi ale oltenilor: ”afiliere provizorie neavizată de CEx şi nevalidată în Adunarea Generală din 5 martie”.

"Subiectul Craiova e unul dintre cartofii fierbinţi pe care i-am preluat la federaţie". Preşedintele Răzvan Burleanu va fi pus azi, în primul său Comitet Executiv important, în mijlocul unei furtuni legate de situaţia CS U Craiova, liderul la zi din Seria B2: au sau n-au oltenii drept de promovare în prima divizie?

"Comitetul nu va putea lua o decizie fermă în acest sens, fiindcă e atributul Adunării Generale", explică oficiali federali. "Adunăm puncte de vedere şi vom formula o poziţie fermă. M-am întîlnit cu patronul Mihai Rotaru, clubul va avea un reprezentant şi în Comitetul Executiv de joi. Rolul meu e să apăr interesele membrilor, dar în limitele regulamentelor", completează Burleanu.

Două argumente noi ar sta în calea celor din Bănie, susţin surse federale. Mai întîi, circuitul prin care CraiOlguţa a primit afilierea provizorie. "A fost o decizie a Comitetului de Urgenţă, format din Sandu, Dragomir şi Goga, dar hotărîrea n-a trecut ulterior şi prin validarea Comitetului Executiv, cum ar fi trebuit! Prin urmare, însăşi afilierea provizorie e în aer!", punctează un membru CEx.

Şi doi: "Afilierea CS Universitatea trebuia validată în prima Adunare Generală, pe 5 martie. Nu s-a întîmplat asta, aşa că FRF ar avea datoria doar să nu-i mai programeze de acum înainte!". Aprecierea vine de la un conducător din L2.

17 puncte are CS U Craiova în play-off-ul din B2, fiind lider, peste Bistriţa, 16p, şi ASA, 15p

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
dincolodenori
dincolodenori  •  19 Aprilie 2014, 17:53

Trăiască si infloreasca PARTIDUL COMUNIST ROMAN in frunte cu Olguța si Sandu Mircea......mama voastra de hoti CUFURITI in izmene care va adus pe lumea asta....

protoss
protoss  •  18 Aprilie 2014, 18:26

ma pi sh pe ei de federali, daca nu ne baga in A sunt toti niste ratati, nu ca nici acum nu ar fi...

blu3_li0n
blu3_li0n  •  17 Aprilie 2014, 20:39
Postat de rasputt1n pe 17 Aprilie 2014, 13:46

nu esti bun nici ca pamant de flori, esti un oltean prost si atat ...iar ca veni vorba, desi nu ai cum sa ajungi acolo unde este mama, tu poti sa crapi linistit, sunt sigur ca nu s-ar supara nici maica-ta !!

ai intrebat-o cine e tacto ? nu are nici ea cum sa stie, ca au luat-o toti tir-isti si suporterii universitatii craiova in belita

Vezi toate comentariile (65)
Comentează