FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEŞ

Conferinţa de prezentare a antrenorului Dragoş Radu

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

„Trebuie să se vadă o schimbare la echipă”

Noul antrenor principal al Argeşului, Dragoş Radu a susţinut ieri prima conferinţă de presă de când a fost numit în noua funcţie. „Ureche” nu a fost singur la întâlnirea cu ziariştii, ci însoţit de preşedintele clubului, Cristi Mincă. După ce începuse conferinţa, la 10 minute a sosit şi patronul Cornel Penescu.

Jucătorii îi spun simplu: „Dragoş”

Schimbarea de antrenori pe care patronul Cornel Penescu a efectuat-o la începutul săptămânii a surprins pe mulţi. Chiar şi pe cei în cauză. „Trebuie să trecem cu toţii peste şocul schimbării. Am lucrat de 7 luni cu lotul de jucători, aşa că ne este o necunoscută pentru mine această nouă postură. Nu contează vârsta în realţia mea cu jucătorii; îmi spun simplu pe numele mic:<Dragoş>. Acum, ca antrenor principal am alte responsabilităţi mult mai mari. Răspund de jucători şi de rezultate. Acum trebuie să se simtă o schimbare în viaţa echipei”, spunea Dragoş Radu.

„Nu voi rămâne dacă nu voi avea rezultate”

„Ureche” susţine că nu este o presiune pe umerii lui pentru îndeplinirea obiectivului. „Nu sunt presat de timp sau de o anumită presiune, deoarece returul a început deja, dar dacă echipa nu va vaea rezultatele dorite de noi şi de conducere, nu voi rămâne ca antrenor principal. Ştiu că pe un antrenor doar rezultatele îl ţin în funcţie, şi cu mine nu poate fi altfel”, mai spunea noul antrenor principal al Argeşului.

Va face schimbări în echipă

În următoarele patru etape, F.C. Argeş va întâlni cele două echipe cu cele mai mari şanse la promovare: CSM Rm. Vâlcea şi Gaz Metan Mediaş, ambele meciuri în deplasare. „Vin două meciuri grele cu două contra candidate la retrogradare. Dar în etapa imediat următoare, cea de sâmbătă, jucăm cu Reşiţa şi nu va fi deloc uşor. Vreau să începem cu dreptul în noua alcătuire a conducerii tehnice. Cu siguranţă că vor fi shimbări în echipă, mai ales că avem şi câţiva jucători cu probleme medicale”, explica Dragoş Radu.

Prieten de 12 ani cu Badea

„Cu Ionuţ Badea sunt prieten de 12 ani; am stat în aceeaşi cameră în cantonamente şi în deplasări.Acum la F.C. Argeş, făceam împreună analizele jocurilor şi echipelor cu care jucam.Nu vreau să comentez eu problemele personale pe care le-a avut cu conducerea. Nu mă consider o soluţie de conjunctură pe banca tehnică a echipei F.C. Argeş. Sunt antrenor principal şi voi face tot ce pot pentru a îndeplini obiectivul de a promova echipa în prima Ligă”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  14 Martie 2008, 07:27

Daca nu ai rezultate sa te duci dupa ... Dobrin, oricum cred ca nu trebuia sa accepti postul de antrenor principal, ce stii tu sa le explici jucatorilor?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează