FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORNEL PENESCU A FOST ELIBERAT

Cornel Penescu a fost aşteptat cu flori de mama sa la ieşirea din arest!

Mama, Cornel Penescu, Penescu
Mama, Cornel Penescu, Penescu

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2010 00:00

Cornel Penescu a primit vizita mamei sale la nici o oră după eliberarea din arest

Eliberat vineri seara din penitenciarul Mărgineni, Cornel Penescu a ajuns la vila sa din Piteşti la ora 22:35. După cinci minute, pe poartă a intrat o maşină în care era mama finanţatorului lui FC Argeş. Cu un buchet de flori violet în braţe.

"Mă duc să-l pup"
Bătrîna a coborît din maşină la poartă. Vizibil emoţionată, ţinînd strîns florile, s-a grăbit să intre: "Mă duc în casă. Mă duc la băiatul meu, să-l pup. Am venit la băiatul meu, pupă-l mama! Da, i-am adus flori", a spus Maria Penescu. Apoi a intrat în casă.

Şi Cornel Penescu lăcrimase cînd a ajuns acasă, după nouă luni de arest. Maşina sa a încetinit doar cît să poată paznicii să deschidă poarta şi să ferească cei doi cîini de pază. Suficient pentru ca jurnaliştii strînşi la intrarea în domeniu să îl zărească plîngînd cu faţa în palme.

"Tata vă roagă să îl scuzaţi, dar nu poate să vorbească acum. E foarte obosit şi bulversat. Poate zilele următoare va discuta cu presa", le-a spus Andrei Penescu jurnaliştilor strînşi la poartă.

Înainte de a ajunge acasă, drumul i-a scos în cale lui Penescu sediul firmelor PIC. Aici nu s-a oprit deloc, doar a încetinit, le-a făcut cu mîna paznicilor, cu ochii în lacrimi.

Vizita lui Bălaşa
La scurt timp după ce Cornel Penescu a ajuns acasă, a primit vizita lui Daniel Bălaşa, căpitanul celor de la FC Argeş. După zece minute de discuţii cu patronul, fotbalistul a plecat. "Domnul Penescu ne-a spus că de-acum înainte va fi foarte bine la echipă! M-a rugat să îi salut pe băieţi şi să ne luptăm la promovare, că locul nostru e în prima ligă. Sîntem bucuroşi pentru el, s-a făcut dreptate", a declarat Bălaşa.

"Pe drumul de la Mărgineni la Piteşti tata nu a vorbit mai deloc. Parcă aveam atîtea să ne spunem şi nu ştiam cu ce să începem mai repede. Nu l-am mai sîcîit cu întrebări"
Andrei Penescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close