FOTBAL  »  LIGA 2  »  

Costel Orac a fost demis de la Bacău

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 martie 2008 00:00

Orac va fi înclocuit cu fostul tehnician al Bacăului, Cristi Popovici. Acesta va fi ajutat de Marius Gireadă. Preşedintele lui FC M Bacău, Flaviu Pop, a explicat situaţia: „De comun acord am decis rezilierea contractului antrenorului Costel Orac.

Rezultatele proaste din cele şapte etape cît a fost antrenor, dar şi faptul că echipa nu joacă nimic, ne-au făcut să luăm această hotărîre”.

Bacău cu Orac antrenor a cîştigat o singură partidă, 2-0 cu Tulcea. Fosta echipă din Liga I este pe locul 13 în seria B1 cu 3 victorii, 10 egaluri şi 7 înfîrngeri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  18 Martie 2008, 13:27

atata primitivism ca la fcm bacau nu e nicaieri!! bacaul nu poate sta fara popovici antrenor,care popovici e un antrenor jalnic si -asa o sa fie mereu! noi nu suntem craiova,timisoara,cluj,unde popovici n-ar fi calcat niciodata ca antrenor pe-acolo,publicul bacauan e inexistent iar acest popovici isi va desavarsi opera -din a in c> orac e demis dupa 7 etape ca echipa juca prost,dar cu popovici cum a jucat echipa 3 ani? marin barbu-va spune ceva? e liber de contract acum! altfel va meritati

 •  17 Martie 2008, 23:15

nu mai comentez nimic ..dar nici nu raspund de cele ce se vor intampla de azi inainte ....pur si simplu nu mai are rost sa ne agitam ....daca scapam suntem tari ...iar marekle antrenor o sa place ca contractul cu fcm il are pana in vara ...si vb unuia la ce se joaca pe stadion 100 d suporteri sunt prea multi ...avtei dreptate unii altii nu ..

 •  16 Martie 2008, 18:42

3 victorii in 20 de meciuri! Bacaul a ajuns o echipa de 2 lei in liga a 2-a! Multa atentie, gluma se poate ingrosa, retrogradarea... e tot mai aproape!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează