FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

CraiOlguţa îl aşteaptă pe Chivu: "E posibil orice!"

Articol de - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 17:05

Oficialii liderului Seriei B2 speră să dea o lovitură de imagine prin aducerea la iarnă a lui Cristi Chivu.

Dacă fundaşul de 33 de ani al lui Inter Milano a evitat să facă vreun comentariu pe marginea subiectului unui come-back spectaculos în fotbalul românesc, dar reprezentanţii CS Universitatea speră să se facă mutarea.

"Normal că sînt pregătit să-l antrenez pe Cristi. Ne cunoaşteam foarte bine din perioada în care el juca la Ajax Amsterdam. Ar fi un ajutor extraordinar pentru echipă şi ar fi fantastic pentru toată lumea, chiar şi pentru el, să vină la Craiova. E posibil orice", a declarat Ovidiu Stîngă.

Actualul antrenor al alb-albaştrilor a fost rivalul lui Chivu în prima ligă olandeză, întrucît el a jucat pentru PSV Eindhoven, iar Cristi pentru Ajax. Şi directorul executiv al oltenilor, Felix Grigore, a precizat la conferinţa de presă:

"Chivu poate juca oriunde, iar noi îl vom primi cu braţele deschise dacă va vrea să vină la Craiova".

Au bani de avion

În ceea ce-i priveşte pe Pleşan şi compania, lotul celor de la CS Universitatea a plecat cu avionul pentru meciul extrem de important de la Bistriţa.

Şi-asta ca fotbaliştii să nu resimtă oboseală înaintea partidei. Delegaţia va ajunge în cîteva ore în oraşul unde se va disputa sîmbătă duelul cu Gloria, locul 2 în clasament.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
merace
merace  •  16 Noiembrie 2013, 18:10
Postat de widoqq pe 14 Noiembrie 2013, 18:33

Cine este Crai Olguta?

CSU Craiova, echipa primariei. Cealalta e a lui Mititelu, Craiova Mititica! :D

merace
merace  •  16 Noiembrie 2013, 18:05

De la Craiova Maxima, una si unica, am ajuns la doua Craiove mai mici: CraiOlguta si Craiova Mititica?! :D HaHaHa!

twork
twork  •  15 Noiembrie 2013, 11:23
Postat de deuxex pe 15 Noiembrie 2013, 01:55

Mafie politica! Epave! Craiolguta! Unii citeaza direct din emanatiile booveanului! Baietii! Treziti-va! FC U Craiova, echipa booveanului, nu este Universitatea Craiova! FC Universitatea Craiova SA s-a desfiintat in 2011.Nu credeti?Verificati la FISC!Nu glumesc,FC U Craiova si FC Universitatea Craiova au functionat in paralel pana in 2011. Iar FC Universitatea Craiova a apartinut lui Dinel Staicu. Cand a cumparat echipa,Mititelu nu a cumparat decat un loc in divizia B.Atat!Nu tu nume,nu tu palmares, nimic!Booveanul ne-a dus cu presul din 2005 incoace si numai orbii se fac ca nu vad!Voi ce vreti,performanta sau circ?PS:daca pana la 1.3.2014 Mititelu nu vine cu planul de reorganizare,ADIO FCU!

deuxex si CSU craiova e infiintata corect? de tot vorbesti tu de FC U craiova ca nu mai exista? vezi paiu din ochiu tau si dupa vorbesti

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close