FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA

CraiOlguţa vrea doi ”cîini” » Oltenii le oferă salarii mai mari ca-n Ştefan cel Mare!

Articol de - Publicat sambata, 28 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 22:13

CS Universitatea a pus ochii pe Luchin şi pe Rus spre a-i aduce în Bănie, oferindu-le salarii lunare mai mari ca-n Ştefan cel Mare.

Oltenii vor să dea lovituri de imagine în această iarnă. După ce l-au luat pe Dacian Varga, avînd în plan şi aducerea măcar a unui stelist dintre Mihai Răduţ şi Mihai Costea, cei de la CS Universitatea au pus ochii şi pe doi dinamovişti.

Respectivii sînt Srgian Luchin, 27 de ani, şi Laurenţiu Rus, 28 de ani. Craiovenii au aflat de intenţiile "cîinilor" de a se elibera de jucătorii cu salarii lunare mari, de aceea încearcă să-i convingă pe Luchin şi pe Rus să vină să semneze cu alb-albaştrii.

1,5 milioane pentru cei doi
CraiOlguţa caută să achiziţioneze un fundaş central şi unul dreapta, de aceea este dispusă să plătească contracte mari celor doi dinamovişti. Luchin are cea mai mare remuneraţie din Ştefan cel Mare, 12.000 de euro pe lună, în timp ce Rus cîştigă în jur de 6.000 de euro.

Oltenii vor chiar să pluseze peste salariile încasate acum de către cei doi ca să-i convingă să vină în Bănie. În plus, conform surselor din Craiova, CSU ar fi dispusă să plătească o sumă fabuloasă pentru o echipă de liga secundă: 1,2 milioane de euro pentru Luchin, 300.000 de euro în cazul lui Rus.

Doar un stoper, titular, să plece
Stoican a avut o discuţie despre transferuri cu Ionuţ Negoiţă înainte de a pleca în vacanţă. Antrenorul i-a transmis acţionarului că nu ar fi benefic pentru Dinamo ca formaţia să renunţe atît la Luchin, cît şi la Grigore, în această iarnă, fiindcă îi consideră oameni de bază ai "cîinilor", importanţi în teren şi în afara lui.

"Micul Balaci" înapoi în Bănie
Andrei Ionescu, ajuns la 25 de ani, este aproape de o revenire în ţară, la CS Universitatea Craiova, dorind ca acest come-back să se producă din iarnă. Mijlocaşul, poreclit "Micul Balaci" de pe vremea cînd juca la Ştiinţa, mai este sub contract cu Ferencvaros pînă în luna iunie, dar cei de la micapi.ro spun că fotbalistul şi-a dat acordul să semneze cu CSU. Chiar dacă ar reveni sub comanda lui Ovidiu Stîngă, care i-a administrat o corecţie fizică la un meci cu Poli Iaşi (3-3).

"Mai am contract un an şi jumătate cu Dinamo, o să vedem ce planuri au şefii şi antrenorul cu mine. Important e să fiu sănătos" (Srgian Luchin, fundaş Dinamo)

"Mi-am pus dorinţă de Sărbători să cîştig un trofeu cu Dinamo la vară. Eu vreau să continuu în Ştefan cel Mare, nu depinde doar de mine" (Laurenţiu Rus, fundaş Dinamo)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (54)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Decembrie 2013, 19:26

De unde sa dea acest surogat de echipa mai mult de 150 000 , cat are la Dinamo (salariu plus prime ) ? Sa vedem cat mai jongleaza si astia cu banii publici, parca ii vad la bulau pe toti peste doi ani ! Si cum sa se duca Luchin si Rus la un ras de echipa din Liga a II-a ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Decembrie 2013, 19:22
Postat de adevaratulvalerigazaiev pe 28 Decembrie 2013, 12:24

mizeria din st cel mare plateste salarii de 800 de ron pe luna ))))))))))))))))))))) ce gunoi de club este dinamo.

...ce gafa au facut unii de au lasat embrionul care erai sa se dezvolte !

forza.stiinta
forza.stiinta  •  28 Decembrie 2013, 19:59
Postat de stresul_tau pe 28 Decembrie 2013, 19:17

ata e pb celor de acolo. la CSU...sunt finatzatori foarte potenti finaciar. andrici brailoiu si laviniu beze. banii sunt de la ei din buzunar, nu din conturile primariei. singurul care a primit bani de la primarie a fost mititelu pe timpul lui solomon , un milion de euro.....si nimeni nu a facut atat tam tam,. atunci nu strigat nimeni ca nu e corect ca mititelu sa i abanii contribuabilior....!!!!!...vedeti???? daca cititi doar ce spune mititelu si ai sai acoliti?

bravo, asa e

Vezi toate comentariile (54)
Comentează