FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Craioveanu, mesaj cutremurător după ce a fost înjurat » UPDATE Răspunsul fanilor Universităţii: "Nu eşti curios de ce nu-l înjură lumea pe Balaci?"

Craioveanu a fost golgeterul României, în 1994 și 1995. A jucat patru ani pentru Universitatea, marcînd de 60 de ori în 130 de meciuri
Craioveanu a fost golgeterul României, în 1994 și 1995. A jucat patru ani pentru Universitatea, marcînd de 60 de ori în 130 de meciuri

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 10:28

UPDATE / Pe pagina de facebook a suporterilor Universităţii Craiova a fost postat un mesaj dur la adresa lui Gică Craioveanu după dezamăgirea arătată de fostul mare jucător al "Ştiinţei".

"Esti trist Gica? Si noi sîntem. Noi sîntem suparati pentru ca ne-ai intors spatele, tu esti suparat pentru ca te-am fluierat. Dar o sa trecem peste asta, ca asa e viata, nimic nu e alb, nimic nu e negru, sunt doar nuante de gri. Tu spui ca "sîmbata o mare parte a publicului oltean şi-a întors faţa de la istorie", vezi Gica, e o chestie de optica, noi am simtit ca "o mare parte din idolii nostri si-au intors fata de la Stiinta".

Si am fost 18.000. NU o suta de rude, NU 500 de membri de partid, NU 1000 de curiosi ca in tot acest sezon pe Oblemenco. Am fost 18.000 de olteni in B ca sa ne plecam in fata Stiintei noastre dragi. Rau te-a sfatuit cine te-a sfatuit! Esti cel mai iubit jucator post-Maxima, scandarile alea n-au fost impotriva ta, au fost impotriva caii pe care ai apucat. Tu trebuia sa stii mai mult decat oricare altul : Stiinta nu se tradează niciodată.

Nu esti curios sa stii de ce pe Balaci de ce nu îl înjura suporterii? Pe Ticleanu de ce nu îl înjura? Pentru ca ei stiu ca FC U Craiova e continuitoarea vechii echipe.... este continuitoarea Craiovei Maxima, la fel cum e peste tot în România, cînd dupa revolutie cluburile departamentale s-au privatizat si au luat si palmaresul ....

Cum sa tina suporterii cu tine, sa te aplaude, sa iti scandeze numele, cand tu esti alaturi de un SRL înfiintat acum 3 luni si bagat direct în Liga 2. Nu putem accepta asa ceva Gicane, indiferent de cît de mult te iubim .... Stiinta e doar una, ai vazut sîmbata, a votat stadionul.

Gica, sa iti aduci aminte ca si prietenul tau Gica Popescu a avut parte de acelasi tratament din partea suporterilor in momentul cand a tradat si a semnat cu Dinamo, dar pana la urma si-a dat seama si a recunoscut ca a gresit .... sper sa iti dai si tu seama ca ai gresit si sa recunosti public asta, dar tradarile nu se uita. Rana provocata in inima suporterilor in ziua cand ai ales pe CS U nu va putea fi vindecata niciodata.

In incheiere vreau sa spun "Posibil ca sambata PELUZA SUD sa fi fost prea dura cu tine, posibil sa nu meriti acest tratament din partea suporterilor .... dar faptul ca ne-ai injunghiat pe la spate cand ai ales sa sustii pe CS U in detrimentul lui FC U, ti-a adus acel tratament si acele scandari de sambata... la acest lucru trebuia sa te gandesti cand te-ai alaturat echipei infintata peste noapte", se precizează în mesaj.

**************

Necăjit că a fost înjurat de oameni la derby-ul de sîmbătă, Craioveanu a publicat un editorial tulburător, avînd în plan să se rupă de CraiOlguţa.

Gică Craioveanu, 45 de ani, actualul director de imagine al CS Universitatea, vrea să se retragă din funcţie. Motivul? Faptul că a fost înjurat şi apostrofat de către spectatori, în special de ultraşii din Peluza Sud, la derby-ul de sîmbătă, cu FC U (0-0).

Fostă glorie a oltenilor, fost golgeter şi campion cu Ştiinţa, Craioveanu a publicat un editorial emoţionant în revista "Maxima Sport", exprimîndu-şi tristeţea: "Nu credeam să trăiesc ziua în care voi fi înjurat la mine acasă. Patru ani mi-am învineţit tibiile şi mi-am umflat gleznele pentru această echipă. Au fost cei mai frumoşi ani din carieră şi, poate, din viaţă. Noul public craiovean nu mai înţelege ce înseamnă să fii oltean. Şi-a pierdut însăşi esenţa oltenismului. Esenţa noastră de olteni presupune să ne mîndrim cu cei care ne-au adus glorie, cei datorită cărora se vorbeşte despre noi în locuri în care altfel nu s-ar fi vorbit. Mai au respect pentru o himeră. Himera se mai reazămă pe două nume: Ţicleanu şi Balaci".

"Noi ne ocupam cu fotbalul, nu cu scuipatul!"
Cuvintele fostului idol de pe "Centralul" din Bănie au fost tulburătoare: "Leilor, cel mai trist nu sînt pentru că am fost eu înjurat, ci pentru că am văzut olteni bătîndu-se şi scuipîndu-se între ei la vestiare, dar nejucînd nimic pe teren. Eu vin dintr-o perioadă în care lumea se ocupa cu fotbalul, nu cu scuipatul şi bătaia. Din păcate, echipa cu stema cu leul de la care am plecat eu nu se mai ocupă cu fotbalul cam de multişor. Să tot fie vreo 15 ani. Iar cînd nu joci fotbal, e normal să-ţi creşti aşa suporterii. Dar noii fani au ales: ei nu vor fotbal, nici măcar nu ştiu ce e aia. Ei vor scandal şi ură. Cît timp vor rămîne aşa, nici echipa pe care ei o susţin nu va putea fi altfel. Pace!".

3 trofee a cîştigat Gică alături de Ştiinţa, un campionat şi două Cupe ale României

"Chiar cred aceşti puşti că Geolgău, Lung, Tilihoi, Ungureanu, Cămătaru, Stroe sau Craioveanu nu vor binele acestui brand? Cu ce echipă ar mai fi ţinut copiii ăştia astăzi dacă nu erau numele de mai sus?" (Gică Craioveanu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (167)
addriann
addriann  •  30 Noiembrie 2013, 21:54
Postat de stefy29 pe 28 Noiembrie 2013, 12:21

ce fotbal frumos ai vazut ma la csu ca parca sunt niste gloabe impiedicate vai mama lor.

Indiferent care din echipele din Craiova va promova, va trebui sa cumpere cel putin (inca) 3-4 jucatori,care sa poata fi titulari. La ora actuala sunt 2 echipe - fruntase- de LIGA B, dar actualii jucatori nu pot face performanta in LIGA 1...

stresul_tau
stresul_tau  •  30 Noiembrie 2013, 10:36

de acum inainte il veti injura si pe balaci. atunci sa va intrebati: ''de ce-l injuram pe balaci''

stefy29
stefy29  •  28 Noiembrie 2013, 12:21
Postat de tiptil pe 28 Noiembrie 2013, 12:08

Baieti eu zic ca cei care vor sa se duca sa vada fotbal si bataie in B sa se duca linistiti cei care vor performanta sa ramana cu CSU eu unu m am saturat de mocirla asta de fotbal in care ne taraste mititelu . Are dreptate Gica sunteti prea nervosi si fotbal ioc..... aici e vorba de fotbal si echipa nu mai joaca de 15 ani .... e plina Craiova de copii care tin cu Dinamo Steaua Rapid..... si asta pentru ca nu mai au parte de fotbal de mult prea mult timp. Si eu tin cu Craiova dar asta a lui mititelu nu e echipa mea .

ce fotbal frumos ai vazut ma la csu ca parca sunt niste gloabe impiedicate vai mama lor.

Vezi toate comentariile (167)
Comentează