FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

CSA Steaua atacată dur: "Poate fi invitată la nuntă sau la botez, nu în Liga a 4-a"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 20:08

Gheorghe Chivorchian, președintele liderului din Liga a II-a Juventus București, nu e de acord ca CSA Steaua să înceapă din Liga a 4-a, ci să pornească așa cum e normal din Liga a 5-a.

"E trist că Steaua a dispărut din cauza orgoliilor. Cei care au înființat CSA sunt conștienți că nu vor juca în prima ligă decât cu un alt patron pentru că dacă e sub ordinea MApN-ului știu și ei că nu se poate.

Am înțeles că vor să încerce să intre direct în Liga a 4-a și să dispară Liga a 5-a. Dacă cineva propune în Adunarea Generală să invite Steaua în Liga a 4-a poate să o invite la nuntă sau la botez", a declarat Chivorchian la Radio Sport 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
7mai1986
7mai1986  •  01 Aprilie 2017, 23:46
Postat de orlick pe 01 Aprilie 2017, 23:26

Lasa-l. E fără speranta. Ori are mintea plecata, ori e de rea credinta pura, ori e un generator automat de mesaje. Argumentele nu par sa aibă vreun efect in cazul lui. Repeta la nesfârșit câteva texte: unul cu ce a spus burleanu marti (care marti ?!?), unul cu palmaresul si unul cu 37 de milioane :)))

Il stiu ff bine.A inceput din decembrie.A facut in vreo 4 zile 20000 de postari ,vroia sa bata recordul mondial.Daca il incui cu o intrebare o ia de la inceput.Se lauda ca este avocat,notar,jurist,dar habar nu are de lb romana si de legi.Citeste niste texte si da citate.Scoate citate din contex,introduce pasaje in citatele pe care le recita,de ex,baga in hotararea judecatoreasca ce a zis burleanu odata.Chestia cu palmaresul.Face alandala si te face cu capul.Cand il inghesui schimba vorba .

orlick
orlick  •  01 Aprilie 2017, 23:42
Postat de catalynn pe 01 Aprilie 2017, 21:35

Deci incepi sa te mai destepti atunci, probabil ti s-a facut semn discret ca te faci de ras :-)))) Ce va fi in viitor am prezis, si deocamdata am fost mai exact decat Nostradamus, Mama Omida si Baba Vanga impreuna in ce priveste aceasta speta! :-)))) Asa cum a spus si Burleanu, speta Palamaresului va fi decisa de Instanta, FRF isi va isusi sentinta asa cum au facut si in cazul marcii si numelui (hotararile Curtii se executa, indieferent ca iti plac sau nu), va opera modificarile care se impun si le vor comunica UEFA. Acestia nu au nici timpul dar mai ales nu au interesul sa se bage peste o Federatia Nationala intr-o astfel de speta, asa ca vor merge si ei ca si acum pe datele primite de la FRF. Desigur jijel e liber sa atace hotarea Instantei la CEDO, TAS, CEJ, Haga, Muntele Atos, Poarta Raiului si Dumnezeu Tatal insa sansele de reusita nu nici macar teoretice, pt un motiv simplu si clar: NU are contract de vanzare/cumparare care sa ateste irefutbabil ca el a cumparat in conditiile legii sectia de fotbal a CSA, adica Steaua. Avea acel contract eram demult ura si la gara, putea avea Talpan si 15 00 plus tot sistemul de partea lui nu avea cum sa castige macar unul, cu atat mai putin 12 procese cu fcsb!

Rationamentul tau are o mica problema: daca Becali nu are niciun contract, de ce se chinuie Talpan cu o mie de procese ca sa ii ia pe rand marca, numele, palmaresul, banii si locul in liga I? Nu era mai simplu sa il dea in judecata pentru recuperarea echipei "furate"? Asa, CSA-ul ar fi preluat echipa din liga I, cu tot cu marca, nume, palmares, jucători etc.

orlick
orlick  •  01 Aprilie 2017, 23:26
Postat de 7mai1986 pe 01 Aprilie 2017, 23:15

Ti-a fost rusine sa raspunzi de pe contul adevarat?Hai mai baga-o si pe aia ca palmaresul este inscris la osim.

Lasa-l. E fără speranta. Ori are mintea plecata, ori e de rea credinta pura, ori e un generator automat de mesaje. Argumentele nu par sa aibă vreun efect in cazul lui. Repeta la nesfârșit câteva texte: unul cu ce a spus burleanu marti (care marti ?!?), unul cu palmaresul si unul cu 37 de milioane :)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează