FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova anunţă o nouă politică de transferuri! Gabi Balint despre Steaua: "Eu, antrenor în Ghencea?"

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 13:44

După două luni de cînd a preluat CS Universitatea, Gabi Balint a devenit ataşat de Bănie şi de olteni. Tehnicianul nu se gîndeşte să fie luat în calcule pentru a fi pus în locul lui Reghecampf la Steaua, parînd o întrebare a ziariştilor craioveni:

"Eu, antrenor în Ghencea? Hai că ai dat-o în bară!". Apoi, referindu-se la politica de transferuri a clubului său, afirmînd că în proporţie de 80 la sută va rămîne pentru proximul sezon actualul lot de jucători, Balint a comentat: "Aş vedea, pe viitor, pe cît posibil, ca la Universitatea să revină, acasă, fotbalişti olteni. Sau să fie promovaţi băieţi din această zonă. Ca pe vremuri, mi s-ar părea normal. OK, pot fi aduşi şi străini de valoare, dar să fie promovaţi şi fotbalişti olteni".


"Să nu mai greşim ca la Mureş"
Referitor la derby-ul cu ASA, de mîine, de la ora 18:00, de pe arena "Ion Oblemenco", "Găboajă" a recunoscut: "Este un meci special. Întîlnim o echipă foarte buni, cu jucători ce-au fost şi pe la "naţională". Vrem să-i batem pe mureşeni. Nu facem calcule. Poate adversarilor le-ar conveni o remiză, nouă nu. La ultimul meci, nu ştiu dacă ei au fost mai buni, dar noi am greşit prea mult. Iar publicul din Bănie vrea rezultate, e normal, ne vom căli să facem faţă rigorilor lor".

"Probleme la promovare doar pe gazon"
Referitor la promovare, antrenorul nu are emoţii: "Nu cred că vom avea probleme în afara gazonului. Doar sportiv avem. N-am teamă nici de arbitrii. În afara meciului nostru cu Metalul Reşiţa, au fost prestaţii OK. Au voie şi ei să greşească, sînt oameni, sperăm doar să nu se influenţeze scoruri sau campionate".

"Mergem la film"
Tehnicianul a dezvăluit cum îi va motiva şi, totodată, relaxa pe elevii săi înaintea confruntării.

"Mergem la un film. Dar nu-i mai las pe jucători să aleagă ei, întrucît, în ultimele dăţi, am ieşit cu capul cît televizorul din sală. Împuşcături, 3D-uri... Gata, mergem la comedie, ceva uşor şi relaxant", a dezvăluit, amuzat, Balint.

Antrenorul celor de la CS Universitatea a mărturisit că aşteaptă cel puţin 10.000 de oameni la meciul de mîine: "Eu nu dau invitaţii nici prietenilor. Vor să vină la partidă? OK, sînt bineveniţi, dar să cumpere bilet. Şi eu plătesc un tichet atunci cînd mă duc la meciuri, la teatru, la concerte. Aşa e normal".

"NDoye este un jucător cu mare experienţă, contează mult pentru ASA prezenţa lui în teren. Construieşte mult, aduce echilibru echipei sale. I-a ajutat pe mureşeni în multe meciuri. Nu punem paznici la el, jucăm în zonă"
Gabi Balint, antrenor CS Universitatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
protoss
protoss  •  28 Mai 2014, 23:27

sper sa vina Rada de la CFR, un adevarat oltean.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Mai 2014, 21:48

Foarte adevarat comentariul lui Kilimanjaro ...el spune vorbe adevarate ...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  27 Mai 2014, 15:11

Oricine va ajunge antrenor la stelemeaua trebuie sa stie un lucru. Din momentul acela isi leapada latura uman si se va transforma intr-un vierme. Acolo nu poate ajunge un om integru, sincer, cinstit si profesionist. Au fost cativa care au incercat sa-si pastreze onoarea, dar balacarelile dezumanizante ale lui becali i-au facut intodeauna sa plece imediat, inconjurati de rusine, umilinta si sictir.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează