FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova şi-a prezentat cele nouă transferuri şi mai ţinteşte la un jucător dorit şi de Steaua

9 fotbalişti au fost prezentaţi ieri de CSU: Straton, Mateiu, Dănănae, Băluţă, Frăsineanu, Kay, Nuno Rocha, S. Achim şi Neacşa
9 fotbalişti au fost prezentaţi ieri de CSU: Straton, Mateiu, Dănănae, Băluţă, Frăsineanu, Kay, Nuno Rocha, S. Achim şi Neacşa

Articol de - Publicat duminica, 22 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 22:13

CSU a prezentat ieri primele 9 achiziţii şi noile echipamente ale formaţiei, iar de zilele viitoare urmează a se prezenta la pregătiri şi brazilianul Madson, fotbalist pe care l-a vrut şi Steaua.

CS Universitatea Craiova atacă fără milă mercato de vară. Echipa şi-a dobîndit, sportiv, dreptul de a juca în Liga 1, aşteptînd acum decizia FRF sau a TAS pentru a fi sigură de participarea în prima divizie, însă conducătorii olteni rebranduiesc deja lotul cu care vor să atace chiar cupele europene.

Oltenii şi-au prezentat ieri cele 9 achiziţii de pînă acum, dar marea surpriză ar putea apărea săptămîna viitoare. E vorba de brazilianul Madson, jucător dorit şi de Steaua ca înlocuitor al lui Pintilii!

10.000 de euro pe lună
Mijlocaşul central de 23 de ani a ales propunerea din Bănie - se vorbeşte de 150.000 de euro la semnătură, salariu lunar de 10.000 de euro -, roş-albaştrii n-au mai vrut să contracareze. Madson va începe antrenamentele sub comanda lui "Jerry" Gane, dar încă nu poate fi legitimat sau prezentat oficial întrucît mai are să-şi rezolve litigiul cu FC Vaslui.

700.000 de euro este cota brazilianului conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  23 Iunie 2014, 22:59

De nu-mi postaţi comentariile ?!!!

stefy29
stefy29  •  23 Iunie 2014, 21:54

starvul wcsu clona blue lions mogosoaia 2013 sa porneasca din liga a VI-a si nimeni nu va mai comenta la adresa ei. Pana atunci facem cu totii kk pe stema ei.

stresul_tau
stresul_tau  •  23 Iunie 2014, 18:01
Postat de stiintacv pe 22 Iunie 2014, 21:29

dar CRAIOVELU pe unde mai joaca?

sa ne spuna cei de la damila cati ani de afiliere aveau cand au promovat din liga a 3-a in liga a 2-a si daca la ei s-a aplicat acel art. 54!!!!! ??? daca se aplica acum erau tot in liga a 3-a.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează