FOTBAL  »  LIGA 2  »  OI PE ARENA DIN TURDA

Curg reacţiile după ce GSP.RO a publicat imagini cu mioarele care pasc pe un stadion de 10.000 locuri: "Noi nu putem alerga, oile pasc!"

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 00:00

Imaginile cu transhumanţa urbană sunt realizate pe stadionul din Turda, municipiu cu 47.000 locuitori.

Cel care le-a distribuit pe facebook, Cornel Oltean, este un fost angajat al clubului Arieşul, fiind inclusiv director al Centrului de copii şi juniori.

"Anul trecut era groapă de gun oi, azi pasc oile pe el! Mi-a trimis cineva pozele, apoi am verificat personal şi, din păcate, erau reale", a punctat bărbatul.

Iar reacţiile curg. Andrei, un turdean ce a comentat setul de poze, susţine că arena e tabu pentru localnici: "Nouă nu ne dă voie să alergăm, însă oile pasc în voie!".

"A fost o scăpare"

Cum au răspuns autorităţile? Lucian Cordiş, unul dintre consilierii locali, preşedinte al unei asociaţii sportive nou înfiinţate în oraş, CSFC Potaissa Turda, a vorbit pentru GSP.ro: "Am văzut şi eu imaginile, sunt postate de un prieten de-ai mei. Vă daţi seama că nu pasc oile zilnic acolo! A fost o scăpare. Stadionul e amplasat lângă o zonă de păşunat, zona Poiana din Turda", a punctat Cordiş.

"Există o firmă de pază la stadion, probabil le-o fi scăpat. Acolo se joacă fotbal, nu se pune problema să se repete scena"
Lucian Cordiş, preşedinte CD CSFC Potaissa Turda

"Baza este extraordinară, 5 terenuri gazonate. Însă e într-o stare... hai s-o numim doar precară! Nu se mai pune bază pe fotbal în zonă"
Cornel Oltean, fost oficial Arieşul Turda

Golul-fantomă a făcut senzaţie

Noua echipă din Turda a făcut înconjurul internetului cu un gol-fantomă la un meci de L4. La 1-1 cu Unirea Tritenii de Jos, mingea reluată de un jucător al Potaissăi a lovit exteriorul plasei laterale şi a intrat în poarta gazdelor. Arbitrul a validat golul, iar filmuleţul a apărut în presa din întreaga lume, de la Daily Mail la L'Equipe şi Gazzetta dello Sport.

108 anide istorie avea Arieşul, fondată în 1907, echipa-simbol a oraşului, dispărută anul trecut

1961e anul în care Arieşul cucerea Cupa României după 2-1 în finală cu Rapid

Alte terenuri româneşti cu bucluc

CIRC. În 2010, un circ ambulant din Ungaria a staţionat pe terenul din Vişeu de Sus, Maramureş, distrugând suprafaţa de joc.
SĂPAT. Doi ani mai târziu, terenul de fotbal din comuna argeşeană Cireşu a fost arat înainte de meci.
ÎN PANTĂ. În comuna Finiş din Bihor s-a construit, în 2011, o suprafaţă de joc în pantă.
COPAC. "Sinteticul" făcut în satul Tonciu, comuna Fărăgău, Mureş, a fost realizat în jurul unui copac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10207882061347897
Thomas Robert  •  06 Aprilie 2016, 10:19

Dupa Domnesti, Mogosoaia, Buftea, Pitești, iată ca echipa lui gigi a găsit un nou teren de antrenament...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează