LIGA B    •   "U" CLUJ

Dan Bucşă, capitanul lui Dinamo II cedat la U Cluj

Andrei Craciun

Mediocritate, neruşinare, justiţie, dreptate

Miercuri, 01 Iulie 2009

Noul finanţator al clujenilor, Florian Walter, a promis ieri că nu va face din "U" satelitul "cîinilor roşii" şi a anunţat primul transfer: Dan Bucşă

Florian Walter a făcut ieri prima mutare ca preşedinte al "şepcilor roşii". A plătit 600.000 de lei pentru a acoperi restanţele financiare către jucători, pentru a nu deveni liberi de contract. Apoi a anunţat primul transfer: Dan Bucşă (20 de ani), închizătorul şi, totodată, căpitanul lui Dinamo II, jucător format la Dej, la clubul Luceafărul. "Voi aduce jucători tineri, în care cred. Eu i-am descoperit pe Pulhac, Ropotan, Pădureţu, Radu Ştefan. Ceilalţi foşti colegi de-ai mei l-au adus pe Miranda - Piranda. Asta vreau să fac şi la Cluj: o echipă tînără, de valoare, care să atace Europa. Vă asigur că nu vom fi niciodată satelitul lui Dinamo. Va fi doar «U», un simbol al fotbalului din Ardeal", a spus ieri Walter.

Noul finanţator nu s-a decis asupra cuplului de antrenori. "Sînt de 48 de ore la Cluj. Nu vreau să fac greşeli, aşa că nu am să mă grăbesc. Ţintesc sus, spre un antrenor de valoare, poate un străin", a adăugat noul finanţator al "şepcilor roşii".

"Sînt conştient că voi fi un erou la Cluj dacă proiectul meu de a face din «U» o echipă mare va reuşi"
Florian Walter, finanţator "U" Cluj


"Stadionul a contat enorm. Nu vreau să jucăm în Liga 1 la Mediaş sau la Alba Iulia în Liga 1, suporterii nu merită aşa ceva"
Florian Walter, finanţator "U" Cluj


Clujenii fac stadionul
Noul stadion "Ion Moina" va fi construit de un consorţiu de firme clujene ACI. Criteriul care a făcut diferenţa a fost oferta financiară, 115.548.400 de lei, aproximativ 27,5 milioane de euro, cea mai mică dintre ofertele ce au participat la licitaţie. Dacă nu vor exista contestaţii, contractul va fi semnat în 15 iulie, aceeaşi dată la care vor începe şi lucrările de execuţie. Termenul de finalizare al lucrărilor la noul stadion este vara anului 2011.

Comentarii (29 ) Adaugă comentariu

 •  01 Iulie 2009, 20:13

Postat de pe 01 Iulie 2009, 20:11

Pana una alta am auzit ca domnul walter ramane actionar si la dinamo si ca doar si-a dat demisia din functia pe care o ocupa acolo...idea e ca noi nu putem avea incredere in el pana nu-si incheie toate conturile cu dinamo...normal ca zice domnul walter ca nu vrea promovarea din primul an...ca doar apoi cum ar putea fi actionar la 2 echipe de liga 1...asa ca sa faca bine domnul walter sa nu mai investeasca la dinamop daca vrea sa faca treaba la cluj...pentru ca noi sa putem avea incredere deplina

pentru ca atata timp cat va ramane actionar la dinamo noi nu putem avea nici o certitudine ca intr-o zi nu va deveni satelitul lui dinamo

 •  01 Iulie 2009, 20:11

Pana una alta am auzit ca domnul walter ramane actionar si la dinamo si ca doar si-a dat demisia din functia pe care o ocupa acolo...idea e ca noi nu putem avea incredere in el pana nu-si incheie toate conturile cu dinamo...normal ca zice domnul walter ca nu vrea promovarea din primul an...ca doar apoi cum ar putea fi actionar la 2 echipe de liga 1...asa ca sa faca bine domnul walter sa nu mai investeasca la dinamop daca vrea sa faca treaba la cluj...pentru ca noi sa putem avea incredere deplina

 •  01 Iulie 2009, 18:50

MARI MICROBISTI FRANARI ASTEA !ACUM 3-4 ANI NICI MACAR NU STIATI UNDE E STADIONUL DIN DEAL.ACUMA MARI SUPORTERI .SA VA PISIII IN CURRRRRRR FRANARI.

 •  01 Iulie 2009, 17:23

Sobolanilor vedeti k o sa revenim :X in Liga 1 . si iarasi o sa stati prin casa ... Numai "U"

 •  01 Iulie 2009, 13:19

Postat de pe 01 Iulie 2009, 01:21

nu conteaza de unde vin banii,sa vina cu suflet,sau din suflet..il stiu de la dinamo pe walter si ce promite se tine de promisiune...un om foarte ambitios si corect.Hai U.hai dinamo hai bistrita.

CFR - isti sunt rai sa nu uite ca ei au un maghiar in frunte si o pleiada de portughezi in echipa, "care ne reprzinta CLUJUL" ha, ha, ha! Pana la urma daca ei sunt sponsorizati din Ungaria, noi de ce nu am fii sponsorizati militieni. Fiecare cu cine poate macar militieni sunt de aici din romania. Nu ca as fi fericit, ca a venit Walter, dar asta este, om traii si om vedea.

 •  01 Iulie 2009, 12:23

ar trebuiii sa fitzi mandri ca a ramas macar o echipa care inca mai tzine steagul sus, uitate putzin la comenturi itzi convine mie nu chiar daca sunt CFR-ist!i vorba de orasul nostru iar cine zice ceva de voi sau de noi i acelasi lucru ca facem parte din acelasi orasi si nu servim interesele meschine ale nimanui!daca intzelegi ce vreu sa spun!ar trebuii sa ne suzinem reciproc pentru ca in esentza vrem acelasi lucru!sincer miar place sa vad pe u in a in dauna oricarei formatzi de mitici din buc!

 •  01 Iulie 2009, 12:01

e vorba de esentza acestei echipe care trebuie sa ramana aici la cluj nu asa cum vrei tu sclav pe plantazie!tre sa itzi zic eu asta mare suporter care te pretinzi ANIMALULE!iar cat despre CFR stazi linistizi ca nu va ajunge la mana lui dinamuie doar daca interesele converg!noi nu suntem sclavii nimanui iar pentru asta i multzumesc la ungur!sper ca D-nul Muresan sa reuseasca transferurile de la Porto pentru care negociaza de cateva zile iar daca iese treaba vom matura cu astia la anul!!

arabu1919  •  01 Iulie 2009, 11:53

BA UN*** DA 10 COMENTURI SI BAGA ALTE NICURI... FRANARE NU ESTI CAM PENIBIL... ACEIASI CHESTE O REPETI CU ACELEASI CUVINE.!!!

 •  01 Iulie 2009, 11:27

busca ii copilu lui nu bucsa, da in fine voi dati cu acuzatii in stanga si in dreapta fara sa stiti nimic, asa ii la noi

 •  01 Iulie 2009, 11:27

doar asa poate lua dinamo campionatul cu echipe gen astra si U cluj care vor fi niste capre in fata lui dinamo iar cu celelalte pretendente la titlu isi vor da viata!!!strategie ieftyna fumata a lui dinamo de a reusi sa ajunga unde nu a fost niciodata!!!!!

Vezi toate comentariile (29)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii

1500 de caractere ramase