FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI

Daniel Florea, noul antrenor al Galațiului. Oțelul va trage la promovare dacă va avea buget pentru așa ceva

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2015 17:56

Oțelul Galați își va prezenta mîine staff-ul tehnic cu care va încerca să se înscrie în lupta pentru promovare, dacă se va debloca un buget pentru ca echipa să poată aborda duelurile ce se anunță cu Rapid și cu Ceahlăul.

Antrenor principal va fi, conform surselor Gazetei Sporturilor, Daniel Florea (39 de ani), care va ajutat de Sorin Haraga și Cristi Brăneț. Team manager urmează să fie Ciprian Nichita, fost junior al clubului.

Daniel Florea a fost campion cu Dinamo, dar și cu Șahtior Donețk și cu Apoel Nicosia. Fosta aripă stîngă are și 3 selecții în prima reprezentativă a României.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
khal_37
khal_37  •  27 Iulie 2015, 18:02

Domnule Eduard Apostol va rugam sa publicati stiri si despre celelalte contracandidate din liga 1. Va multumesc anticipat!

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  26 Iulie 2015, 18:20

Multa bafta lui Florea. E de-al nostru, stie ce e aici. Restul au cam fost mercenari in ultima perioada.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează