FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Daniel Opriţa vrea să rămînă invincibil » Ce planuri are tînărul antrenor de 33 de ani

Foto: caon.ro
Foto: caon.ro

Articol de - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 16:18

Daniel Opriţa a impresionat, pînă acum, în cariera sa de antrenor. Fostul fotbalist al Stelei şi al "cîinilor" de la Dinamo a făcut furori cu Metalul Reşiţa, liderul Seriei B2. Tehnicianul este neînvins de cînd a preluat formaţia bănăţeană, în mai 2014, avînd 9 meciuri în care n-a cunoscut înfrîngerea. Reşiţa este prima în B2, avînd 4 victorii şi două remize, un golaveraj de 9-2 şi 14 puncte în actualul sezon.

Antrenorul de 33 de ani vrea să continue pe această linie, mîine dimineaţă, de la ora 11:00, Metalul întîlnind Olimpia Satu Mare.

"Îmi doresc să am succes alături de băieţii de la Reşiţa, cred că putem face lucruri frumoase pentru oraş şi pentru suporterii de aici. În viitor, normal, vreau să fiu campion şi ca antrenor, aşa cum am fost şi ca jucător", a comentat Opriţa pentru GSP.RO.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cosmonel
cosmonel  •  10 Octombrie 2014, 17:27

Bafta Oprita..un jucator care a compensat prin daruire si profesionalism! imi amintesc cand facea cuplu cu Raducanu la Steaua..si chiar si la golurile putine ..C.Raducanu ii reprosa ca nu i-a pasat :)) !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează