FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Dau vina pe organizator

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Clubul Progresul a lămurit azi inconvenientele din cantonamentul pe care l-au avut în Antalya. Gazeta Sporturilor a semnalat ieri faptul că "bancarii" au avut probleme în a achita factura de la hotel, nefiind lăsaţi să plece dacă nu vor plăti sejurul.

Progresul a emis azi un comunicat în care a precizat că plata a fost întîrziată din cauza organizatorului - impresarul Radu Mătăsăreanu - care a trimis factura abia vineri 15 februarie, iar plata a fost efectuată azi, la prima oră. "Considerăm astfel că singurul vinovat de întîrzierea plăţii este organizatorul deplasării, care nu a binevoit să ne informeze din timp asupra modului şi a termenului de plată. Niciodată nu s-a pus problema vreunei insolvabilităţi din partea clubului Progresul, al cărui staff administrativ nu a dat nimănui motive de îngrijorare în ceea ce priveşte atît intenţiile, cît şi bonitatea grupării", se arată în comunicat.

Delegatia Progresului se întoarce în aceasta seară în Bucureşti, urmînd să aterizeze la ora 18.10 pe Aeroportul Băneasa, cu o cursă Blue Air.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează