FOTBAL  »  LIGA 2  »  DELTA TULCEA

Delta îşi revine: 4-1 la primul meci după moartea lui Henry » Nigerianul, în continuare la IML

Delta a învins una din contracandidatele la promovarea în Liga 1
Delta a învins una din contracandidatele la promovarea în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 august 2012 13:21

Delta Tulcea a învins azi, scor 4-1, formaţia Săgeata Năvodari, în primul amical disputat după moartea nigerianului Henry Chinonso Ihelewere

Tulcenii au deschis scorul prin Postelnicu, adversara a egalat la unu prin Bogdan Oprea, iar scorul final, 4-1, a fost stabilit prin golurile lui Ursu şi Emil Nanu (2).

Pe teren a intrat şi cel mai bun prieten al lui Henry, Mansur. Nigerianul a jucat în repriza secundă. Acesta a fost cel mai afectat de moartea conaţionalului său, fiindu-i coleg de cameră şi prieten nedespărţit din 2007, an în care au sosit din ţara natală pentru a juca la Farul.

Henry, la IML

Trupul atacantului se află, în continuare, la Institutul de Medicină Legală din Capitală. Oficialii celor de la Delta Tulcea aşteaptă un membru al familiei pentru repatrierea fotbalistului.

Henry Chinonso Ihelewere a decedat duminică, 5 august. Acesta s-a prăbuşit pe teren în minutul 86 al partidei amicale CS Baloteşti - Delta Tulcea, desfăşurată în localitatea ilfoveană. Pentru moment, nu s-a stabilit cauza morţii fotbalistului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
xstream
xstream  •  15 August 2012, 14:46

ce rost are o victorie, s a pierdut viata unui copil datorita incompetentei organizatorilor....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează