FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAŢII

Derby în Liga a 2-a! Singura echipă neînvinsă dă peste FC Brașov: "Vrem să câștigăm"

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2016 12:52

Cel mai interesant meci al etapei care urmează în eşalonul secund este cel de la Braşov în care se întâlnesc FC din localitate şi Foresta Suceava.

Gazdele sunt singura grupare care nu a pierdut niciun joc până acum în timp ce sucevenii nu au cunoscut eşecul de la preluarea echipei de către Cristi Popovici.

"Mergem să câştigam la Braşov deşi ştim că şi aversarul doreşte acelaşi lucru. Eu sunt neînvins pe banca Forestei, ei nu au cunoscut înfrângerea, aşa că aşteptăm lumea la stadion pentru a vedea un spectacol fotbalistic agreabil" a precizat Cristi Popovici la Sport Total FM.

"Mă bucur că am căzut cu Steaua în Cupa României. Chiar mi-am dorit acest lucru. Va fi ceva deosebit pentru oraşul nostru care se vede, duce dorul fotbalului la nivel înalt", a precizat tehnicianul Forestei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează