FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - ASU POLI, MARȚI, 17:00

Derby-ul Vestului a început de la distanță » Metoda "incognito" prin care timișorenii au făcut rost de mai multe bilete pentru deplasarea de la Arad: "Pe banii noștri facem ce vrem"

FOTO: Gabriel Brezeanu
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 10:36

Duelul de marți dintre rivalele UTA și ASU Poli Timișoara a început, de la distanță, cu multe zile mai devreme.

Deși organizatorii au anunțat că oaspeților le revin doar 70 de tichete din cauza capacității reduse a arenei din Șiria, fanii bănățeni au recurs la un plan "incognito" și au achiziționat câteva sute de bilete direct de la sursă: sediul clubului arădean.

Nemulțumiți cu cele doar 70 de bilete pentru sectorul vizitatorilor la derby, ultrașii timișoreni au avut drum la Arad zilele acestea. Cu o săptămână înaintea partidei se anunța că inclusiv gospodăriile din jurul arenei "Otto Grefner" nu vor fi la dispoziția fanilor ASU Poli.

Aceștia nu vor repeta figura de anul trecut, când au cedat locurile din tribună de pe "Motorul" juniorilor pentru ca ei să-și încurajeze favoriții dintr-o curte din Aradul Nou. Aseară, susținătorii „Băieților în ghete” au avut parte de o surpriză, fiind invitați pe pagina oficială a clubului să se înscrie pentru deplasare, căci sunt peste 300 de bilete disponibile.

"Pe banii noștri facem ce vrem", spune Sebastian Novovic, liderul Peluzei Sud. Deoarece UTA a dorit să profite de derby, biletele pentru meciul cu ASU Poli s-au vândut la pachet cu accesul la încă două meciuri ale arădenilor considerate pe teren propriu. Un astfel de pachet costă 30 de lei. Adică 10 lei pentru un meci. Suporterii timișoreni sunt așteptați să se înscrie pentru deplasare azi și mâine, între orele 18.00 – 21.00, la clubul D'arc.

Meciul UTA – ASU Poli se dispută marți, de la ora 17.00, în runda 31 (intermediară) a Ligii a II-a. Suporterii timișoreni se vor deplasa la Șiria cu trenul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează