FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN MEDIAŞ - JIUL 4-2

Descătuşaţi

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Mediaşul a punctat la foc automat, apropiindu-se decisiv de promovare.

Speriată de Vîlcea, învingătoare cu 4-1 la Alba Iulia în etapa trecută, Gaz Metan Mediaş a luat un start fu­ribund ieri, cu Jiul.

Sabău a centrat pentru Boaru, care, din 10 metri, a înscris sec, 1-0 (5)! Mediaşul a forţat în con­ti­nua­re. Eric a luat un balon la centrul te­re­nu­lui şi s-a oprit cu el doar în poarta lui Zdrîncă, 2-0 (10), iar jocul părea deja închis. Cu stagii în Liga 1, unde a poposit inclusiv sub ba­ghe­ta lui Hagi, la Timişoara, Apetri a dat sem­nalul pentru deşteptarea Jiu­lui. A şutat periculos (11), apoi pă­trun­derea sa a fost stopată prin fault, în careu, de Lazăr (18). Tot el a trans­format penalty-ul, 2-1 (19), însă Ga­zul a forţat din nou şi Boaru a re­fă­cut diferenţa de două goluri, 3-1 (28).

Cu un om în minus după eli­mi­narea lui Răduţoiu, Jiul a reuşit să se mai apropie o dată. Antohi a primit o pasă pe culoar de la Apetri şi l-a executat sec pe Şteţca, 3-2 (62). Pîrvulescu a reluat în plasă min­gea respinsă de Zdrîncă şi-a sta­bilit scorul final (70).

18 reuşite are acest campionat Claudiu Boaru.

2,14 goluri pe meci este media Gazului acest sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  24 Aprilie 2008, 21:33

HAIDE GAZU', HAI BAIETII!!! Asa striga pe vremuri 4000 de medeseni. Acum, cand "liderii" sunt in "acvariu" si mediesenii in ploaie, pacra nu ne mai vine nici sa mergem la stadion si strigam din sufelt "haide gazu', hai baietii".

 •  24 Aprilie 2008, 20:36

BAI invidiosilor ce va tot luati de gazu ca nu are stadion canu are suporteri ...... pai ce Otopeniul are sau ,gloria bistrita ,dacia mioveni, unirea urziceni,..........etc si uite ca joaca si fac si performante pe astea nu le vedeti unii zic ca au fost doar 600 in liga 2 pai la dinamo ce sa mai zici aia nu sunt 600 cu tot cu copii de mingi si femeile de serviciu si joaca in liga 1 club de traditie asa ca mai scutitine cu astfel de comentarii a ptr aia din valcea la ultimul meci ati fost 300

 •  24 Aprilie 2008, 12:54

Bravo GAZULE! Va asteptam in Liga I

Vezi toate comentariile (12)
Comentează