FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Dialog INCENDIAR la TV în această dimineață » Contre dure între un jurnalist și Mititelu: "Ai ucis cea mai frumoasă echipă din România, plâng la mormântul ei!" / "Nu e adevărat, prindeți fluturi"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 11:08

Adrian Mititelu  a declarat că se așteaptă în continuare să primească despăgubiri de pe urma clauzelor de reziliere ale contractelor jucătorilor Universității de la momentul excluderii echipei, chiar dacă a mai scăzut din pretențiile inițiale: 100 de milioane de euro, de la 258. 

"La data excluderii, lotul echipei Universității era de 25 de milioane de euro. Au trecut șase ani de la excludere. Dobânda legală după șase ani este de peste 100%. Mă aștept să primim o sumă de 100 de milioane de euro din despăgubiri, din clauzele jucătorilor. Se aplică clauzele de reziliere, nu valoarea jucătorilor de pe transfermarkt de la momentul respectiv. Aceste clauze sunt din 2007", a declarat Mititelu, la TV Sport Ro. 

Monologul lui Mititelu a fost întrerupt de jurnalistul Mihai Mironică, aflat în studio, care l-a acuzat frontal pe patronul Universității că e principalul vinovat pentru dispariția echipei și că pretențiile acestuia în ceea ce privește despăgubirile pe care le cere sunt aberante. 

3tttqoyz

Mihai Mironică: "Sunteți complice al uciderii celei mai frumoase echipe din România! Plâng la mormântul ei"

Adrian Mititelu: "Domnule Mironică, n-aveți legătură cu realitatea, prindeți fluturi"

Mihai Mironică: "Eu prind fluturi?! Vă înșelați, domnule Mititelu. În dicționar, la expresia «prins fluturi», apare numele dumneavoastră!

S-au spus multe în Craiova despre mine, cum că aș fi omul lui Mititelu. Sunt mulți talibani din Craiova care susțin că eu sunt omul dumneavoastră și că sunt pe statul dumneavostră de plată, sper că acum au primit dovada că nu e așa"

Adrian Mititelu: "Credeam că mă felicitați că n-am abandonat această luptă grea, dar dumneavoastră mă certați"

Mihai Mironică: "Trebuia să aveți grijă de cea mai frumoasă echipă. Trebuia să aveți grijă de echipă în aceste vremuri crâncene de capitalism. Ați avut mulți ani ocazia de a vă apăra de echipa care a venit în Craiova peste dumneavoastră. De ce nu v-ați luptat ? 

Adrian Mititelu: "Ei nu se numesc Universitatea Craiova, ci CSU Craiova. Ce s-a întâmplat e un abuz, m-au dat afară de pe stadion, m-au amenințat, m-au șantajat. Mi s-au făcut dosare, m-au obligat să le cedez brandul.

În mod fraudulos, se folosesc de numele Universitatea. Leul e la mine, nu la CSU Craiova. Ei au câștigat doar un proces privind numele, dar nu au legătură cu leul de pe siglă și cu palmaresul.

Am făcut publică decizia Tribunalului în care s-a stabilit că Universitatea Craiova e continuatoarea echipei din 1948. Îi voi chema în civil pentru a-i reclama că au venit să ne ia nouă activitatea. E un concubinaj între Mircea Sandu și Lia Olguța Vasilescu, ascultați-mă!"

Detalii despre noua echipă

"Avem  în plan să înscriem echipa. Va fi război în continuare. Important e să ajungem cât mai repede în Liga 1, apoi lucrurile se vor schimba" Adrian Mititelu

Va avea parte FC U Craiova de o susținere masivă în Liga a 4-a?

DA
NU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
1788161314734333
Dzeco Marco  •  25 Iunie 2017, 20:33

Universitatea Craiova a fost DISTRUSA de catre sandu si dragomir la ORDINELE CLANULUI ***, care a vrut sa scape de MARILE GLORII FOTBALISTICE ale romaniei !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

210826936066721
Flory Floriana  •  22 Iunie 2017, 22:57

Dar când ŞTIINŢA era furată şi hăituită de *** de la CCA cu toţi arbitrii ăia ***,M.Mironică de ce nu a luat atitudine împotriva ***?!!!Adrian Mititelu a fost primul care a demascat *** de la CCA!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

239997766502479
Adami Azon  •  22 Iunie 2017, 20:00
Postat de ortega pe 22 Iunie 2017, 19:37

Mironică , minte mică e angajat la trustul PROst ... Alții nici nu l-ar băga în seamă pe veșnic flămândul ăsta ... *** . *** ... *** ... *** ....

de data asta a avut dreptate.....pai Mititelu a desfiintat echipa prin acea clauza cu Piturca a dat echipa amanet si apoi a vrut sa ramana si cu ea dupa ce ala a aplicat legea amanetului.....Mititelu avea nevoie de bani .....lua bani din salariile jucatorilor probabil ca ei trebuiau platiti de Liga din drepturile TV ....si cred ca le-a dat salarii mari ca sa mai sifoneze si el,.....ma gandesc ca avea nevoie de bani pentru acasa si i-a dat Piturca cateva sute de mii de euro asa amanet si l-a pus sa treaca clauzele alea.....el a acceptat .....ca stia ca echipa nu mai e a lui ca se duce la retrogradare si ca jucatorii isi baga memori.....si ce a zis il aduc pe satanist si raman si cu echipa .....daca el activeaza clauza ma judec cu el 10 ani.....si tot eu sunt patron .....de ce sa o vand ca banii nu ii iau eu ci fiscul .............jucatorii nu aveau cautare ....asta a fost principala problema........el nu a dat in Romania decat dupa ce s-a certat cu piturca.......aici are dreptate ca nu vanduse inainte in tara ....asta este ....mai bine ii lasa liberi de contract si lua banii la negru ....era cercetat de fisc dar poate scapa mai usor ....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează