FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO II

Dinamo îl vrea antrenor la echipa secundă, dar Florentin Petre trebuie să aleagă: "Ori raliuri, ori fotbal!"

Dacă se va decide să continue să participe la raliuri, Petre va primi din partea clubului oferta de a ocupa o funcţie administrativă
Dacă se va decide să continue să participe la raliuri, Petre va primi din partea clubului oferta de a ocupa o funcţie administrativă

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 19:52

Conducerea îl vrea pe Florentin Petre antrenor la echipa secundă, însă fostul mijlocaş va trebui să renunţe la pasiunea sa, cursele de maşini.

Antrenor secund la Dinamo II sezonul trecut, Florentin Petre are şansa să debuteze ca "principal" imediat ce va termina Şcoala de antrenori. Acţionarii doresc să-i ofere acest post la echipa secundă, însă pun o condiţie: să se dedice total fotbalului!

Cum pasiunea pentru cursele de maşini îi ocupă mare parte din timp, şefii l-au rugat pe fostul lider al "cîinilor" să se decidă în privinţa viitorului. "Ori fotbal, ori raliuri! Nu se pot îmbina ambele pentru că la club intervin multe probleme, de la lucrat tactic, vizionat casete cu meciuri pînă la vorbit individual cu fiecare jucător în parte", sînt de părere conducătorii.

Plus că "Piticul", bun cunoscător al fenomenului, are şi rol de scouter. Imediat ce va intra în posesia carnetului de antrenor, lui Petre i se va da de ales între o grupă de copii şi postul de antrenor la echipa secundă.

8 trofee a cucerit Petre cu Dinamo: 3 titluri, 4 Cupe ale României şi o Supercupă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sharky_04
sharky_04  •  10 Iulie 2012, 18:02

Isi cumpara Need For Speed pentru Laptop sau I-Pad si astfel poate fi si antrenor pentru Dinamo 2 si sofer de raliu, singura problema e ca nu primeste salariu pentru Need For Speed :)

26wrc
26wrc  •  26 Iunie 2012, 16:39

Antrenor poti fi la orice varsta , pilot performer doar acum;) mai amana fotbalul pentru cativa ani.

tipsy
tipsy  •  26 Iunie 2012, 02:19

vezi-ti florine de pasiunea frumoasa pe care o ai si nu te baga in mocirla asta. ce sa faci cu jucatori care nu stiu sa dea cu piciorul in minge sau cu suporteri care ajunsesera sa te injure dupa atatia ani si atatea trofee.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează