FOTBAL  »  LIGA 2  »  RADONVANOVICI AFECTAT ÎN CONTINUARE DE ACCIDENTARE

Disperat

Articol de - Publicat duminica, 03 august 2008 00:00

Atacantul Branko Radovanovici, care a suferit pe 25 august 2007 o ruptură de gleznă, s-a arătat contrariat că toţi colegii săi au urmat tratamente la Bologna, în vreme ce lui i s-a interzis refacerea în Italia. "Numai pe mine nu au vrut să mă trimită şi nu înţeleg de ce", a spus fotbalistul, care e afectat în continuare de accidentare: "Mă doare cînd alerg. Nu ştiu cum se va rezolva, nimănui nu-i pasă de mine".

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  04 August 2008, 19:16

pacalicilor, la ce club joaca asta?? nu are contract de fotbalist profesionist??? sindicatul jucatorilor ce drak face???

 •  03 August 2008, 12:20

Nu stiu dar Branco Radovanovici are nevoie disperata de ajutoru Tuturor oamenilor de o Vorba buna,de o refacere in italia la BOLONIA,are nevoie de sprijin,CINE LA ADUS IN SITUATIA ASTA ???????????????????,Ce ati face voi daca ati fii in situatia lui acuma sa vetii si familie si copii acasa,si sa nu mai potii muncii o INTREAGA VIATA,pt ce pt ca Conducerea Clubului nu Sa inplicat suficient,Fii Laturii de Brancoo Radovanovici si ajuta-l tu POTI FI UN AJUTOR PT EL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează