FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID BUCUREȘTI - RAPID SUCEAVA 1-1

Semeghin, impresionat de atmosfera de pe Giulești: "Am jucat la Dinamo, dar aici e un public foarte inimos" + Ce a zis Alexa

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2015 20:12

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, e supărat pe jucătorii săi după egalul cu Rapid Suceava, scor 1-1. Giuleștenii au irosit două lovituri de la 11 metri. 

"Am început foarte prost, dar am avut și neșansă. Am avut o primă repriză proastă, dar după pauză ne-am revenit. Sînt foarte dezamăgit, ce să mai spun cînd ratăm două penalty-uri, dintre care unul la ultima fază", a zis Dan Alexa la Digi.

Căpitanul moldovenilor, Dorin Semeghin, a rămas impresionat de suporterii Rapidului, care au cîntat pe toată durata meciului.

"Noi am venit să facem un meci bun. Să arătăm că știm fotbal în fața unui public foarte frumos, foarte inimos. Am jucat la Dinamo, dar suporterii Rapidului sînt altfel. Sînt foarte frumoși.

Nu avem ca obiectiv promovarea, dar, dacă vom fi sus acolo, nu ne dăm înapoi. Primarul ne-a promis că o să ne finanțeze, că ne va face și nocturnă.

Din seria noastră cred că va promova Rapid. Are o echipă foarte bună, străinii sînt foarte buni și nu cred că vor avea probleme", a zis Dorin Semeghin la aceeași televiziune.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Octombrie 2015, 14:48
Postat de reddogsv pe 27 Octombrie 2015, 08:27

Da tata ala e. Ala care alearga infinit mai mult decat Chirpiciu. C Matei sau oricare alt tanar de mare ,,fas'' din Liga I. Asta a fost singurul remarcat al lui Ferguson dupa Dinamo-Man.United...care a mai si baut si inca le mai face mucii si cravata la multi! Daca nu era cu ,,chimicalele'' ca Lupu, Lutu...etc ajungea mare de tot!

e ,hai sa fim seriosi,mai bun ca matei sunt si eu,dar totusi chipciu e intr o forma slaba de 1 an,sa nu uitam cat de bine a jucat la brasov si la steaua in primii 2 ani

andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Octombrie 2015, 14:47
Postat de ucluj2011 pe 26 Octombrie 2015, 23:37

Ha , ha , ha... ba da ăla este.

stiu

khal_37
khal_37  •  27 Octombrie 2015, 11:57

Cei mai frumoasi suporteri sunt Bonciu si Corsicanul...restul sunt doar niste ,,fetite in capotele si furouri'' total nevinovate.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează