FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Dudiţă s-a rupt

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

Introdus de tehnicianul Cristi Pustai în minutul 62 al partidei cu Arieşul (3-1), mijlocaşul Doru Dudiţă (foto) a părăsit suprafaţa de joc înainte de final, deoarece i-a recidivat acciden­tarea la muşchii coapsei. “L-am întrebat dacă poate pentru că era a treia schimbare şi mi-a zis că totul este în regulă. Din păcate, cred că l-am pierdut pînă la finalul sezonului”, a afirmat Pustai. “Îmi pare foarte rău ca mi-a recidivat accidentarea, am forţat puţin intrarea pe teren”, s-a plîns mijlocaşul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  08 Mai 2008, 11:40

bv Dudi .....esti unu din cei mai bun de la GAZU...sper sa ramai si in A tot la noi !!!Forza GAZU !!

 •  08 Mai 2008, 00:25

esti cel mai bun dudi si te iubesc mult....sper sa nu plecati de la gazu dak promovati..sunteti o echipa sooper..va iubesc enorm de mult(andra de la mamamia)

 •  07 Mai 2008, 15:35

Hai gazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează