FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID A PROMOVAT

Dunărea Călărași contestă promovarea Rapidului: "Să nu pățească la fel ca Mircea Geoană, seara președinte, a doua zi candidat"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2016 21:08

Rapid a promovat din punct de vedere matematic în Liga 1, însă cei de la Dunărea Călărași, principala contracandidată, contestă acest lucru.

Bogdan Leu, delegatul formației din Călărași, a declarat că Rapidul poate fi depunctată și a râs practic de formația din Giulești.

"Să nu pățească la fel ca Mircea Geoană, seara era președinte, a doua zi era candidat. FIFA a dat decizie clară de depunctare nu de avertisment. Știau și știu că nu au vreo șansă, ei vor doar să păcălească lumea. Dacă au plătit, foarte bine să nu pățeasca mult mai multe. Dunărea Călărași nu are niciun leu datorie la stat și a plătit salariile și pe aprilie.

Meritam să promovăm noi, nu ei. Vă anunț în premieră că am primit și licența de Liga 1 să jucăm acasă. Valerii Moraru aud că spune că vrea să rămână în aceeași formație la anul. Păi, normal, că nu mai are unde să găsească așa proști care să muncească pe burta goală", a declarat Bogdan Leu, delegatul Dunării Călărași, la radiosport1.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
doct
doct  •  23 Mai 2016, 19:06

eu in locul celor de la calarasi as face joc de glezne si as lasa ciocul mic,nu de alta dar cand mananci bataie de trei ori si mai faci si blaturi , vezi exemplu recent , braila-calarasi , mai bine te ascunzi in papsoi de rusine. P.S : FZR !!!

caustic
caustic  •  23 Mai 2016, 17:19
Postat de dinarad pe 23 Mai 2016, 05:36

A înnebunit lumea fraților. Auzi , cică ei meritau să promoveze mai mult decît Rapidul. Asta din ce film era? Numai voi mai lipseați din Liga I alături de Voluntari , clona lui Poli , clona Ceaiovei , Viitorul , Chiajna , FC Botoșani... în ritmul șsta am avea în 5-6 ani o Liga EXCLUSIV sătească PLUS Steaua bineînțeles care ar cîștiga jDEmii de titluri și vajnicii "suporteri" de Internet și mîncători de semințe steliști ar fi bucuroși și fericiți ÎN SFÎRȘIT.

Arad-ule,stai cuminte că nu sunteți departe față de Dunărea.

caustic
caustic  •  23 Mai 2016, 17:03

Citesc comentariile și mă uit pe siglele sub care comentează, și dacă ești un om cu scaun la cap îți dai seama cât de patetici sunt unii în gândire.După mintea lor creață dacă te cheamă Rapid,ți se cuvine automat dreptul de a juca în prima ligă ,de' ei sunt șmecheri și cum să plătească ei dările către stat.Stimabililor,LIGA 1 este pentru orice echipă afiliată la FRF care îndeplinește condițiile de licențiere, și nu este un club exclusivist așa cum vor gândirea lor.Poate să te cheme și '***',atâta timp cât îți îndeplinești obligațiile financiare (foarte importante)către jucători,arbitrii,angajați ai clubului, etc nu vad de ce să nu fii acolo.Că ești slab din punct de vedere sportiv și vei retrograda ,asta depinde de managementul fiecăruia.Apropo,oare cum a reușit clubul Dinamo să iasă din insolvență, iar rapid, nu!!!Ei sunt șmecheri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close